Sammenlign færger fra Polen til Sverige
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Om Polen

Polen er et centraleuropæisk land med en nordlig kystlinje på ca. 440 kilometer på Østersøen, som afgrænser mod 7 forskellige lande.

Besøgende kommer til Polen for at udforske landets rige kulturarv, inklusiv de mange museer, som fortæller historier om landets deltagelse i anden verdenskrig og Sovjetunionen. Her er historiske steder og smukke landskaber i overflod, især de middelalderlige borge og røde murstens fæstninger spredt ud over hele landet.

Hovedstaden, Warszawa tilbyder en blanding af det historiske og det moderne, med masser af eksklusive restauranter, barer og moderne arkitektur, der findes blandt maleriske gotiske bygninger.

Polen har et par havne langs dens korte kyst, som tilbyder hyppige færger over Østersøen. Ruterne drives af et stort udvalg af færgeselskabet, hvilket gør Polen til et godt udgangspunkt for Skandinavien.

Om Sverige

Sverige er det største af de nordiske lande, omkranset af Norge og Finland og er forbundet til Danmark via Øresundsbroen.

Sverige byder på en række udendørs aktiviter; fra skiløb, skjøteløb, vandring, kano, cykling, sejlsport og ridning til dyrelivet der kan ses, fra brune bjørne til ulve. Landets gamle by Stockholm er en af de bedst kendte, og er et godt sted at opleve landets kultur.

Færger fra Polen til Sverige

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking