Polen

Sådan bookes færger fra Polen til Sverige

Der er 4 færgeruter mellem Polen og Sverige med 73 afgange ugentligt. Stena Line leverer 1 rute, Gdynia til Karlskrona som sejler 3 gange dagligt. TT Line leverer 1 rute, Swinoujscie til Trelleborg som sejler 12 gange ugentligt. Polferries leverer 2 ruter, Swinoujscie til Ystad sejler 19 afgange ugentligt & Gdansk til Nynæshamn omkring 7 gange ugentligt. Unity Line leverer 1 rute, Swinoujscie til Ystad som sejler 14 gange ugentligt.

Regelmæssigheden og varigheden af overfarter kan variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du bruger vores billetsøgning for overfarter fra Polen til Sverige for at tjekke informasjon.

Polen Sverige kort

Tryk her for kort

Om Polen:

Polen er et centraleuropæisk land med en nordlig kystlinje på ca. 440 kilometer på Østersøen, som afgrænser mod 7 forskellige lande.

Besøgende kommer til Polen for at udforske landets rige kulturarv, inklusiv de mange museer, som fortæller historier om landets deltagelse i anden verdenskrig og Sovjetunionen. Her er historiske steder og smukke landskaber i overflod, især de middelalderlige borge og røde murstens fæstninger spredt ud over hele landet.

Hovedstaden, Warszawa tilbyder en blanding af det historiske og det moderne, med masser af eksklusive restauranter, barer og moderne arkitektur, der findes blandt maleriske gotiske bygninger.

Polen har et par havne langs dens korte kyst, som tilbyder hyppige færger over Østersøen. Ruterne drives af et stort udvalg af færgeselskabet, hvilket gør Polen til et godt udgangspunkt for Skandinavien.

Om Sverige:

Sverige er det største af de nordiske lande, omkranset af Norge og Finland og er forbundet til Danmark via Øresundsbroen.

Sverige byder på en række udendørs aktiviter; fra skiløb, skjøteløb, vandring, kano, cykling, sejlsport og ridning til dyrelivet der kan ses, fra brune bjørne til ulve. Landets gamle by Stockholm er en af de bedst kendte, og er et godt sted at opleve landets kultur.