Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Stockholm havn

 • Med bil

  Stockholm Frihamnen bruges for færger til/fra Riga. Fra Nortull og Roslagstull, følg skiltene E20 og så skilte til Frihamnen. Drej til venstre mod Tegeluddvägen og følg skiltene til Frihamnen terminal. Stockholm Vartahamnen bruges for færger til/fra Finland og Estland. Fra Nortull og Roslagstull, følg skiltene E20 og så skilte for Vartahamnen. Drej til venstre mod Tegeluddvägen og efter ca. 1 km drej til venstre mod Sodre Hamnvagen og følg skiltene til Vartahamnen terminal.

 • Med tog

  Stockholm Hovedbanegård har gode forbindelser til mange dele af Sverige og ligger ikke langt fra havnen med undergrunden. For Stockholm Frihamnen terminal, stå af ved stoppet ’Gardet’ som ligger ca. 500 m fra havnen. For Stockholm Vartahamnen terminal, stå af ved stoppet ’Ropsten’, som ligger ca. 900 m fra havnen.

 • Adresse

  Frihamnsterminalen, Frihamnen, Magasin 2, 10 253 Stockholm Vartahamnen, Sodra Hamnvagen 46, 11541 Stockholm

 • Stockholm overnatningsmuligheder

  Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Stockholm før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Stockholm overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Stockholm færgeservicer

Stockholm Guide

Hvad kan man lave omkring Stockholm?

Ligesom mange andre skandinaviske byer, er Stockholm endnu mere magisk om vinteren. Det knasende snetæppe, fremhæver de mange naturlige farver der pynter byen, og skaber et billedskønt panorama, der vil gøre dine venner jaloux. Hver eneste af de 14 øer der udgør Sveriges hovedstad er utroligt skønne. Djurgården nationalpark vandt måske æstetik hovedgevinsten, med grønne marker og frisk vand, der skaber idylliske omgivelser, perfekt for spadsereture under de milde eftermiddags solstråler. En del af parkens tiltrækningskraft ligger i dens nærhed til indre byen. Gamlastadan er kun en kort tur væk, med bemærkelsesværdig indsigt i Stockholms arkitektoniske historie. Med en by så pragtfuld som Stockholm er det nemt at blive overvældet af naturen, men listen over alt hvad man kan lave strækker sig langt ud over det endeløse grønne. For at nedsænke sig selv i Stockholms kunst og kultur scene, udstiller Fotografiska en imponerende række af gådefulde billeder og er ofte vært til unikke udstillinger. Hvis du leder efter noget andet en museer og gallerier, er der en rigdom af aktiviteter. K25 er et fødevaremarked, der tilbyder en overflod af kulinariske retter, og om aftenen byder Urban Deli på rigelige velsmagende mad og drikkevare, der føles endnu mere spektakulære, når de nydes på dens hustag, der overser byen. Ulempen ved et så stort udvalg af seværdigheder, er byens popularitet med turister, men øen Södermalm i Stockholm byder på en roligere oplevelse.

Hvordan kommer besøgende omkring i Stockholm?

Der findes effektive tog- og busservicer, der kører omkring byen, men de fleste vælger at rejse med cykel, da det byder på mere at se, er billigere og aktivt.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking