Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Rostock havn

 • Med bil

  Følg A20/19 motorvej hele vejen til Rostock havn.

 • Med tog

  Du kan komme til Rostock Central Station med tog. Fortsæt med sporvogn nr. 4 til stoppet ’Dierkower Kreuz’, og tag så buslinie 19 eller 21 til havnen.

 • Adresse

  Finnlines & Tallink Silja Ost-West-Str. 35, D - 18147, Rostock TT Line Am Warnowkai 8, D-18147, Rostock Scandlines Hochhaus am Fährhafen, D - 18119 Rostock

 • Rostock overnatningsmuligheder

  Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Rostock før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Rostock overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Rostock færgeservicer

Rostock Guide

Hvad kan man lave i Rostock?

Ligesom mange andre tyske byer under anden verdenskrig, blev Rostock hårdt ramt og er aldrig rigtig kommet sig. Den sidste tids indstrømning af turister har hjulpet med at forbedre dens udseende, og har ledt til flere nye parker, der har bragt farve og liv til deres omgivelser. Warnemunde strand har altid været populær blandt besøgende og de lokale, især i sommer månederne, når det strålende vejr lokker solbaderne til det ellers berygtet kolde hav. Kystlinjen er måske det smukkeste område i Rostock, med restauranter, butikker, kafeer der grænser sig op ad vandet og udstråler en hyggelig, venlig charme. Udover den tillokkende havnefront er Alter Strom den mest fremtrædende del af byen. Den ligger tæt på havnen, og man kan beundre den imponerende række af både og lystbåde, der dominerer havnekvarteret, imens an nyder de dejlige fisk og skaldyr, der bliver serveret direkte fra vandet. Der findes også andre kulinariske muligheder, såvel som mange forskellige modebutikker.

Hvordan rejser besøgende omkring i Rostock?

Der er gode transport forbindelser i Rostock. Sporvogne og busser tilbyder offentlig transport, og vejene er perfekte, hvis man vil udforske byen med bilen.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking