Book en Karlshamn færge

Karlshamn færgehavn i Sverige forbinder dig med Klaipeda i Litauen med et valg af op til 7 afgange ugentligt. Sejltiden for Karlshamn til Klaipeda overfarten er fra 13 timer, og med DFDS Seaways.

Karlshamn havnekort

Tryk her for kort

Karlshamn færge alternativer

Karlshamn færgeservicer

 • DFDS Seaways
  • 7 Afgange Ugentlig 13 t
  • Få pris

Karlshamn Guide

På Sveriges sydøstkyst, på grænsen til Østersøen, ligger Karlshamn, hovedporten i regionen. Omringet af skov og med oversigt over Blekinge, er porten en af de mest æstetisk unikke og tillokkende i verden og tiltrækker hvert år et voksende antal af besøgende.

Karlshamn er en naturlig smuk by, og sætter sig det mål at forblive grøn, både i udseende og miljømæssigt, med ren luft og meget natur. Sport er også en stor del af indbyggernes livsstil, med fodbold-, hockey- og sejlklubber, der alle regelmæssigt opfordrer nye medlemmer til at deltage.

Havnekvarteret bliver for det meste brugt til at transportere last, og det er den seks mest travle kommercielle havn i Sverige. Færgeruterne spænder sig vidt omkring, til Klaipedia i Litauen, St Petersborg i Rusland og den oftest brugte overfart til Kiel i Tyskland. Havnen kan kun nås via vejtransport, og derfor er de eneste to muligheder for at rejse til havnen med biler eller taxi.
Der findes taxier uden for togstationen, der ligger temmelig tæt på havnen, og det burde derfor ikke koste for meget.

Havnen åbnes først ret sent, og passagerer kan ikke tjekke ind indtil tre om eftermiddagen. Overfarterne begynder for det meste først om aftenen.

Sådan kommer du til Karlshamn havn

 • Med bil

  Södra Stillerydsvägen 127, SE-374 93 Karlshamn

 • Med tog

  Södra Stillerydsvägen 127, SE-374 93 Karlshamn

 • Adresse

  Södra Stillerydsvägen 127, SE-374 93 Karlshamn

 • Karlshamn overnatningsmuligheder

  Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Karlshamn før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Karlshamn overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.