Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Karlshamn havn

 • Med bil

  Karlshamn havn ligger ca. 5 km fra Karlshamn center. Havnen ligger 149 km fra Malmø og du kan komme dertil ved at følge E22 via Kristiansand. Efter 144 km, drej til venstre mod Vekerumsvagen og kør derefter til Södra Stillerydsvägen. Dette vil tage dig til Karlshamn havn.

 • Med tog

  Togstationen ligger ca. 5 km fra havnen. Taxi fra Karlshamn station (resecentrum) til havnen koster omkring 100 SEK.

 • Adresse

  Södra Stillerydsvägen 127 SE-374 93 Karlshamn

 • Karlshamn overnatningsmuligheder

  Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Karlshamn før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Karlshamn overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Karlshamn færgeservicer

Karlshamn Guide

Karlshamn Guide

Karlshamn er beliggende i den sydlige del af Sverige og er landets andenstørste by. Byen var en driftig havneby i 1800 tallet og modtog fartøjer fra hele verden. Karlshamn var centeret for kolonialvarere, produktionen af brændevin, tobaksfabrikker og smuglergods. I midten af 1800 tallet var havnen ligeledes udskibningshavn for den omfattende emigration, især til Amerika, som Vilhelm Moberg beskrev i sine udvandreromaner. Karlshamn er opkaldt efter den svenske Kong Karl 10, Gustav, som grundlagde byen i 1664 efter at have erobrede Blekinge fra Danmark. Tidligere lå her en eksport havn for de smålandske jernværker. Efter datidens forhold var Karlshamn en moderne by med brede og lige gader, som kar hinanden vinkelret. Byen har bevaret meget af dens købstadskarakter.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking