Oplysninger om COVID-19 Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Gdynia - Karlskrona er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Gdynia til Karlskrona færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Polen til Sverige side

Gdynia - Karlskrona færgeselskaber

  • 3 Sailings Daily 9 hr 30 min
  • Get price

Gdynia Karlskrona færge anmeldelser

 • "God rejse"

  Det var en ok rejse fra Karlskrona til Gdynia, men... På turen fra Karlskrona kunne vi kun få en kahyt på underste dæk med dårlig ventilation, så det var umuligt at trække vejret. På hjemturen havde vi en comfort-kahyt, og det kan varmt anbefales - god luft og aircon og god plads i kahytten. Personalet var begge veje meget venlige - alle talte godt skandinavisk eller engelsk - alt i alt en behagelig oplevelse.

  'Stena Spirit' travelled on Stena Spirit

  Læs mere Læs mindre
 • "Buffet"

  Jeg nød rejsen med jer, og især muligheden for at spise buffet middag i restauranten. Rimelig pris og fremragende mad og selvbetjening. En god oplevelse for mig og min familie.

  'Stena Vision' travelled on Stena Vision

  Læs mere Læs mindre
 • "Afslapning"

  For os var det en behagelig og ny måde at rejse til Polen på. Afslapning på rejse uden problemer.

  'Stena Spirit' travelled on Stena Spirit

  Læs mere Læs mindre
 • "Godt skib."

  Alt var godt

  'Stena Vision' travelled on Stena Vision

  Læs mere Læs mindre

Gdynia til Karlskrona færge

Gdynia Karlskrona færgeruten forbinder Polen med Sverige. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Stena Line. Der er op til 21 afgange Uge med sejltid fra ca. 9 timer 30 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Gdynia Karlskrona færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Gdynia Guide

Den polske by Gdynia er beliggende på Østersø kysten og er en vigtig havn i Gdansk Bugten. Byen er vært for en række kulturelle arrangementer hvert år. Den årlige Gdynia Film Festival tiltrækker mange besøgende, og det gør Den Internationale Film Festival også. Byen er også vært for en af Europas største musikfestivaler. En anden vigtig sommer begivenhed i byen er Viva Beach Party, som er en stor 2 dags tekno fest på Gdynias offentlige strand.

Der er regelmæssige færgeforbindelser mellem Polen og Sverige.


Karlskrona Guide

Den svenske by Karlskrona ligger på 30 forskellige øer i den østlige del af Blekinge skærgård. Andre øer i øgruppen er Salto, Hasto, Lango og Aspo og den lille ø Stumholmen, som tidligere var ejet af flåden og i dag er hjemstedet for marinmuseet. Karlskrona skærgård ligger udenfor Karlskrona og er Sveriges mest sydlige skærgård, og en række andre øer er forbundet til byen med færge.
Byen blev valgt af Kong Karl XI som en ny flådebase på grund af beskyttelsen de små omkringliggende øer gav basen. Øerne spænder fra dem, der har 1 – 1500 indbyggere, til øer med og uden forbindelse til fastlandet.
Byen ligger i det sydøstlige hjørne af Sverige og har gode forbindelser til de øvrige lande i Østersøen. Der er færgeforbindelser til Gdynia i Polen.