Book en Paldiski færge

Paldiski færgehavn i Estland forbinder dig med Kapellskar i Sverige med et valg af op til 6 afgange ugentligt. Sejltiden for Paldiski til Kapellskar overfarten er fra 9 timer 30 minutter, og med DFDS Seaways.

Paldiski havnekort

Tryk her for kort

Paldiski færge alternativer

Paldiski færgeservicer

 • DFDS Seaways
  • 6 Afgange Ugentlig 9 t 30 m
  • Få pris

Paldiski Guide

Paldiski er en havneby som ligger ved det baltiske hav. Byen ligger på Pakru halvø ved nordvest Estland og er omkring 45 minutters kørsel fra Tallinn. Originalt var byen en svensk bosætning, men den russiske flådebase overtog i 1800 tallet.

Russerne omdøbte byen til Baltiyskiy Port (baltisk havn) i 1762, og Paldiski blev det officielle navn i 1933. I 1962 blev byen et sovjet hær atom submarine træningscenter. Med to landbaseret atomreagerer og ansættelsen af omkring 16,000 mennesker, blev det det største af sin slags i Sovjet Unionen.

På grund af dens betydning blev hele byen lukket af med skarp wire indtil det sidste russiske krigsskib tog afsted i august 1994. Rusland opgav endelig kontrollen af atomfaciliteterne i september 1995. I dag er Paldiski desuden også et træningscenter for etiske fredsbevarende styrker.

Sådan kommer du til Paldiski havn

 • Med bil

  Northern Port of Paldiski, Peetri 11, 76805, Paldiski, Estonia

  Northern Port of Paldiski,Peetri 11,76805,Paldiski,Estonia

 • Adresse

  Northern Port of Paldiski, Peetri 11, 76805, Paldiski, Estonia

  Northern Port of Paldiski,Peetri 11,76805,Paldiski,Estonia

 • Paldiski overnatningsmuligheder

  Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Paldiski før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Paldiski overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.