Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Paldiski havn

  • Med bil

    Paldiski ligger på en halvø, 79 km vest for Tallinn, langs hovedvej A205.

  • Adresse

    Paldiski Sadamate AS Peetri 31, 76805 Paldiski

  • Paldiski overnatningsmuligheder

    Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Paldiski før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Paldiski overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Paldiski færgeservicer

Paldiski Guide

Paldiski Guide

Paldiski er en havneby som ligger ved det baltiske hav. Byen ligger på Pakru halvø ved nordvest Estland og er omkring 45 minutters kørsel fra Tallinn. Originalt var byen en svensk bosætning, men den russiske flådebase overtog i 1800 tallet. Russerne omdøbte byen til Baltiyskiy Port (baltisk havn) i 1762, og Paldiski blev det officielle navn i 1933. I 1962 blev byen et sovjet hær atom submarine træningscenter. Med to landbaseret atomreagerer og ansættelsen af omkring 16,000 mennesker, blev det det største af sin slags i Sovjet Unionen. På grund af dens betydning blev hele byen lukket af med skarp wire indtil det sidste russiske krigsskib tog afsted i august 1994. Rusland opgav endelig kontrollen af atomfaciliteterne i september 1995. I dag er Paldiski desuden også et træningscenter for etiske fredsbevarende styrker.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking