Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Umeå havn

 • Med bil

  Fra Sundsvall, Skelleftea og Lulea tag rute E4 to Umeå. Umeå havn ligger i Holmslund omkring 20 km fra Umeå center. Følg rute 12 fra Umeå mod kysten. Vejen vil føre dig til havnen.

 • Med tog

  Umeå togstation ligger en 10 minutters gåtur fra byens center. Der er gode togforbindelser til Umeå fra hele Sverige. For at fortsætte din rejse til havnen i Holmsund, skal du tage en bus eller taxi.

 • Adresse

  Umeå Hamn, 913 32 Holmsund

 • Umeå overnatningsmuligheder

  Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Umeå før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Umeå overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Umeå færgeservicer

Umeå Guide

Umeå Guide

Umeå er den største by i det nordlige Sverige og en af landets nyeste og hurtigst voksende byer. Af byens 110,000 indbyggere er gennemsnitsalderen 37 år. Der bliver gjort en indsats for at forbedre Umeå – byens mål er at opnå et befolkningstal på 150,000 inden år 2050. I Umeå finder man verdensklasse kunst, drama, film, industrier, musik og forskning. Byen stræber efter at tiltrække flere firmaer, slå konstruktionsrekord og blive den kulturelle hovedstad inden år 2014. Umeå har udvidet sig gennem adskillige årtier. Byen tog virkelig fat i 1965, det samme år som universitetet åbnede sine døre. Der er selvfølgelig en forbindelse der. Uddannelse sørger for evner, hvilket tiltrækker firmaer, som i retur tiltrækker flere mennesker. I de sidste 30 år er boliger i Umeå doblet og denne stigning fortsætter. 700 til 800 nye lejligheder konstrueres årligt.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking