Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 2674 ruter og 654 havne i verden

Mere end 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Tyskland

Tyskland er det største land i Centraleuropa, og tilbyder besøgende et væld af seværdigheder, fra moderne byer til de sydlige regioner, der grænser Alperne.

Smukke, livlige byer viser noget af det allerbedste af, hvad landet har at byde på, mens der i de mere stille hjørner af landet, er landskabet fyldt med betydelige Unesco verdensarv områder og uspolerede skatte.

Med sin førsteklasses beliggenhed i Østersøen, er Tyskland den perfekte port til resten af Europa med færger, der ankommer fra Skandinavien, Østeuropa og Rusland. Havnene i Kiel, Rostock og Travemunde er de mere populære destinationer, og kan nås fra Danmark, Sverige, Finland, Litauen, Letland og Norge.

Havnen i Sassnitz er en anden mulighed for dem, der kommer fra Sverige, og har forbindelser til Bornholm, mens Lubeck er destinationen for færger, der ankommer fra Rusland.

Den korteste og hyppigste rute til Tyskland, er den 19 km lange færgeforbindelse mellem Rødby (Lolland, Danmark) og Puttgarden, en kystby på øen Femern. Turen tager omkring 45 minutter, og der er op til 2 afgange hver time.

Man kan også sejle til Tyskland fra Polen.

Uanset om landet er ens endelige destination eller om man blot passerer igennem, er alle Tysklands større byer godt forbundet af større infrastruktur, og har mange muligheder for videre rejse. Det tyske motorvejsnet dækker omkring 12.000 kilometer, og er blandt de mest tætte og længste motorvejssystemer i verden.

For dem, der ikke rejser med bil, er det tyske jernbanenet moderne, omfattende og meget effektivt, ikke bare i landet, men også for videre rejse til lande over hele Europa.

Læs mere Læs mindre

Populære Færgeselskaber

 • Finnlines
  • Få pris
 • TT Line
  • Få pris
 • Stena Line
  • Få pris
 • Scandlines
  • Få pris
Se alle færgeselskaber

Tyskland anmeldelser

 • "Oplevelse af overfart med Scandlines"

  Min oplevelse var rigtig god da vi fik siddepladser begge veje og der var hurtig service i vekselboden samt at vi på hjemturen kom med en færge tidligere......Alt i alt en god oplevelse.

  Læs mere Læs mindre
 • "Elsker Scandlines"

  Jeg har nu brugt Puttgarden/Rødby overfarten 4 gange. Dette er en fremragende service og gør det muligt for os, at rejse fra syd Wales til Växjo i Sverige.

  Læs mere Læs mindre
 • "Tur til Rostock"

  Alt var fint og godt på nær herretoiletterne, lidt af en skandale i forhold til passager antal og den renlighed der ellers prægede omgivelserne. Man kan ikke være bekendt at kun 2 toiletter kunne bruges og det ene var så snavset at det ikke kunne bruges til det det var beregnet til. At det var så ulækkert kan man kun klantre sine medpassagerer og ikke personalet MEN at der kun er 2 der var 'åbne' herretoiletter er helt klart 'skibets' ansvar og dem på det andet dæk var heller ikke åbne.

  Læs mere Læs mindre
 • "Færgetur fra Rostock"

  Efter en tur ind i en forvirrende færgeterminal var turen en mere positiv oplevelse.

  Læs mere Læs mindre

Om bord på færgerne

Find ud af, hvordan der er om bord på færgerne, før du rejser.

Guides, videoer og anmeldelser

Ruter og havne i Tyskland