COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Tyskland

Tyskland er det største land i Centraleuropa, og tilbyder besøgende et væld af seværdigheder, fra moderne byer til de sydlige regioner, der grænser Alperne.

Smukke, livlige byer viser noget af det allerbedste af, hvad landet har at byde på, mens der i de mere stille hjørner af landet, er landskabet fyldt med betydelige Unesco verdensarv områder og uspolerede skatte.

Med sin førsteklasses beliggenhed i Østersøen, er Tyskland den perfekte port til resten af Europa med færger, der ankommer fra Skandinavien, Østeuropa og Rusland. Havnene i Kiel, Rostock og Travemunde er de mere populære destinationer, og kan nås fra Danmark, Sverige, Finland, Litauen, Letland og Norge.

Havnen i Sassnitz er en anden mulighed for dem, der kommer fra Sverige, og har forbindelser til Bornholm, mens Lubeck er destinationen for færger, der ankommer fra Rusland.

Den korteste og hyppigste rute til Tyskland, er den 19 km lange færgeforbindelse mellem Rødby (Lolland, Danmark) og Puttgarden, en kystby på øen Femern. Turen tager omkring 45 minutter, og der er op til 2 afgange hver time.

Man kan også sejle til Tyskland fra Polen.

Uanset om landet er ens endelige destination eller om man blot passerer igennem, er alle Tysklands større byer godt forbundet af større infrastruktur, og har mange muligheder for videre rejse. Det tyske motorvejsnet dækker omkring 12.000 kilometer, og er blandt de mest tætte og længste motorvejssystemer i verden.

For dem, der ikke rejser med bil, er det tyske jernbanenet moderne, omfattende og meget effektivt, ikke bare i landet, men også for videre rejse til lande over hele Europa.

Populære Færgeselskaber

  • 47 Afgange Dagligt 45 m
  • Få pris
  • 19 Afgange Ugentlig 8 t 45 m
  • Få pris
  • 14 Afgange Ugentlig 4 t 15 m
  • Få pris
  • 7 Afgange Ugentlig 20 t
  • Få pris

Tyskland anmeldelser

 • "Superferry!"

  Jeg rejste for nyligt på Stena Britannica fra Harwich til Hook of Holland og jeg må sige at jeg var imponeret! Skibene er helt nye, så alt var helt i top – fra restauranterne til bar områderne, hvor man kan købe drinks til rimelige priser – og det kan man også med maden i buffet restauranten. Der var også en a’la carte stil restaurant, men den besøgte vi ikke.

  Læs mere Læs mindre
 • "Stena Lynx min favorit"

  Hurtig, pæn færge og hvis man vil til Irland om dagen på en hurtigfærge er dette den eneste made! Stena Plus lounge er også pæn. Behagelig er ordet til at beskrive denne færge.

  Læs mere Læs mindre
 • "Stena Europe, sikke et skib, 5 stjerner"

  Jeg elsker dette skib. Hun er havets dronning og en Kæmpe blandt færger. Personalet er venlige. Jeg vil anbefale morgen afgangen kl. 2:45 fra Fishguard.

  Læs mere Læs mindre
 • "Faciliteterne ombord"

  Jeg har rejst på denne færge to gange mellem Holyhead og Dublin retur. Jeg er meget tilfreds med denne tjeneste, meget familievenlig og mine børn, som er 13, 10 og 7 år elsker det. Min eneste klage er at jeg er træt af at lytte til Peter Pedal. Kan man ikke skifte dvd? Det har været den samme alle fire gange.

  Læs mere Læs mindre

Om bord på færgerne

Find ud af, hvordan der er om bord på færgerne, før du rejser.

Guides, videoer og anmeldelser

Ruter og havne i Tyskland