Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3307 ruter og 697 havne i verden

Mere end 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Tyskland

Tyskland er det største land i Centraleuropa, og tilbyder besøgende et væld af seværdigheder, fra moderne byer til de sydlige regioner, der grænser Alperne.

Smukke, livlige byer viser noget af det allerbedste af, hvad landet har at byde på, mens der i de mere stille hjørner af landet, er landskabet fyldt med betydelige Unesco verdensarv områder og uspolerede skatte.

Med sin førsteklasses beliggenhed i Østersøen, er Tyskland den perfekte port til resten af Europa med færger, der ankommer fra Skandinavien, Østeuropa og Rusland. Havnene i Kiel, Rostock og Travemunde er de mere populære destinationer, og kan nås fra Danmark, Sverige, Finland, Litauen, Letland og Norge.

Havnen i Sassnitz er en anden mulighed for dem, der kommer fra Sverige, og har forbindelser til Bornholm, mens Lubeck er destinationen for færger, der ankommer fra Rusland.

Den korteste og hyppigste rute til Tyskland, er den 19 km lange færgeforbindelse mellem Rødby (Lolland, Danmark) og Puttgarden, en kystby på øen Femern. Turen tager omkring 45 minutter, og der er op til 2 afgange hver time.

Man kan også sejle til Tyskland fra Polen.

Uanset om landet er ens endelige destination eller om man blot passerer igennem, er alle Tysklands større byer godt forbundet af større infrastruktur, og har mange muligheder for videre rejse. Det tyske motorvejsnet dækker omkring 12.000 kilometer, og er blandt de mest tætte og længste motorvejssystemer i verden.

For dem, der ikke rejser med bil, er det tyske jernbanenet moderne, omfattende og meget effektivt, ikke bare i landet, men også for videre rejse til lande over hele Europa.

Læs mere Læs mindre

Populære Færgeselskaber

 • Finnlines
  • Få pris
 • TT Line
  • Få pris
 • Stena Line
  • Få pris
 • Scandlines
  • Få pris
Se alle færgeselskaber

Ruter og havne i Tyskland