Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Strømstad havn

  • Med bil

    Strømstad ligger ca. 164 km fra Gøteborg. Tag rute E6 fra Gøteborg og følg skiltene til Oslo og Strømstad. Havnen ligger i Torksholmen, som er en kort gåtur fra Strømstad center.

  • Adresse

    Fergeterminalen, Torksholmen, 45 231 Stromstad

  • Strømstad overnatningsmuligheder

    Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Strømstad før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Strømstad overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Strømstad færgeservicer

Strømstad Guide

Strømstad Guide

Strømstad er en by som er beliggende i Västra Götaland region i den vestlige del af Sverige. Byen ligger nær den norske grænse, ved mundingen af den lille Strømstad sø. Originalt hørte provinsen Bohuslän, hvor byen ligger, til Norge, men i 1658 erobrede Sverige byen gennem krig. Ved Strømstad ligger en lille fiskerby kendt som Strømmen. Byen fik små privilegiums som en købstad kort efter 1658, hvilket har hjulpet den til at udvide sig. Den er dokumenteret til at have fået et frihedsbrev i 1676 af Kong Charles IX af Sverige. Dog viser nogle dokumenter at den blev en by i 1672.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking