Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 2936 ruter og 678 havne i verden

Mere end 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Estland

Estland er et nordeuropæisk land beliggende i den baltiske region. Estisk, tæt beslægtet med finsk, er det dominerende sprog og de største byer i landet er Tallinn, Tartu, Narva, Kohtla Järve og Pärnu.

Estland er kulturelt unik og under ens besøg vil man støde på en kontrast mellem de gamle bygninger fra middelalderen og de moderne farverige urbane landskaber.

Den smukke baltiske kyst, forrevne landskaber, historiske seværdigheder og de moderne urbane funktioner, gør Estland til en spændende blanding af attraktioner, som mange turister nyder hvert år.

Estlands placeing i Østersøen gør landet til et ideelt rejsemål for dem, der ankommer med færge. De store estiske havne er Tallinn og Paldiski, og der servicer herfra til Finland, Sverige, Ålandsøerne og Rusland.

Den korteste og mest populære færgeoverfart er fra Helsingfors i Finland til Tallinn. Flere færgeselskaber leverer mere end ti daglige afgange og man kan sejle fra hovedstad til hovedstad på omkring 2 timer.

Udover færgerne fra Finland, er Tallinn også tilgængelig fra Stockholm, St. Petersborg og Mariehamn (Åland). Færger afgår også fra den svenske havn Kapellskar til Paldiski med DFDS Seaways. Dette er et hurtigere alternativ til Stockholm - Tallinn overfarten. Det er også muligt at rejse til nabolandene Letland ellet Litauen for flere muligheder, og også videre til Estland derfra.

Færgeoverfarter til Estland drives af nogle af de mest luksuriøse færger til rådighed og har faciliteter, som man ville forvente at finde på et krydstogtskib.

Læs mere Læs mindre

Populære Færgeselskaber

 • Eckerö Line
  • Få pris
 • Tallink Silja
  • Få pris
 • Viking Line
  • Få pris
 • DFDS Seaways
  • Få pris

Estland anmeldelser

 • "Sjov tur"

  Vores tur fra Helsingfors til Tallinn med Direct Ferries var let og behagelig. Det var vores første tur og alt fungerede fint. Vi bookede online og havde ingen problemer.

  Læs mere Læs mindre
 • "Alt var perfekt"

  Skibet var smukt og det var sjovt. Returrejsen var lidt anderledes, fordi det var kl. 22:30 og typen af passagerer, var ikke den samme. Men det var ok.

  Læs mere Læs mindre
 • "Stockholm til Riga"

  Turen var fremragende, jeg anbefaler og vil helt sikkert bruge denne færge igen.

  Læs mere Læs mindre
 • "Ikke godt"

  Anden gang solgt til mig i stedet for ”enkeltbillet” ”nat båd”. Jeg var nødt til at betale €39 ekstra, som jeg kom ud af skibet i Tallinn (jeg hørte, at en kunde tidligere var i samme situation og måtte betale €90 ekstra). For mig er færgen kl. 18:30 – 22:00 god (med kabine). Hjemrejsen til Helsingfors gik godt søndag morgen.

  Læs mere Læs mindre

Om bord på færgerne

Find ud af, hvordan der er om bord på færgerne, før du rejser.

Guides, videoer og anmeldelser

Ruter og havne i Estland