COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Estland

Estland er et nordeuropæisk land beliggende i den baltiske region. Estisk, tæt beslægtet med finsk, er det dominerende sprog og de største byer i landet er Tallinn, Tartu, Narva, Kohtla Järve og Pärnu.

Estland er kulturelt unik og under ens besøg vil man støde på en kontrast mellem de gamle bygninger fra middelalderen og de moderne farverige urbane landskaber.

Den smukke baltiske kyst, forrevne landskaber, historiske seværdigheder og de moderne urbane funktioner, gør Estland til en spændende blanding af attraktioner, som mange turister nyder hvert år.

Estlands placeing i Østersøen gør landet til et ideelt rejsemål for dem, der ankommer med færge. De store estiske havne er Tallinn og Paldiski, og der servicer herfra til Finland, Sverige, Ålandsøerne og Rusland.

Den korteste og mest populære færgeoverfart er fra Helsingfors i Finland til Tallinn. Flere færgeselskaber leverer mere end ti daglige afgange og man kan sejle fra hovedstad til hovedstad på omkring 2 timer.

Udover færgerne fra Finland, er Tallinn også tilgængelig fra Stockholm, St. Petersborg og Mariehamn (Åland). Færger afgår også fra den svenske havn Kapellskar til Paldiski med DFDS Seaways. Dette er et hurtigere alternativ til Stockholm - Tallinn overfarten. Det er også muligt at rejse til nabolandene Letland ellet Litauen for flere muligheder, og også videre til Estland derfra.

Færgeoverfarter til Estland drives af nogle af de mest luksuriøse færger til rådighed og har faciliteter, som man ville forvente at finde på et krydstogtskib.

Populære Færgeselskaber

  • 11 Afgange Ugentlig 8 t 30 m
  • Få pris
  • 7 Afgange Dagligt 2 t
  • Få pris
  • 3 Afgange Dagligt 2 t 15 m
  • Få pris
  • 3 Afgange Dagligt 2 t 10 m
  • Få pris

Estland anmeldelser

 • "Fantastisk færge!"

  Jeg har rejst på Serenade fra Helsingfors til Stockholm og var meget imponeret; det er som en rigtig lille by og underholdningen, maden og kabinen var genial! Ville helt sikkert else at rejse på færgen igen…

  Læs mere Læs mindre
 • "Genial!"

  Min ven og jeg rejste på Symphony fra Helsingfors til Stockholm og fra det øjeblik vi gik ombord følte vi at vi var på et krydstogtskib – ikke en færge! Der er butikker og underholdning ombord som kan holde en underholdt. Hvad angår kabinerne var de ganske almindelige og havde alt hvad man har brug for en overnatning; de var behagelige og havde eget badeværelse. Personalet var meget venlige, især i barerne. Buffet restauranten var genial og havde alt fra salater til karryretter til kylling fajitas og nachos! Og bedre end udvalget af maden var at øl og vin var inkluderet! Efter middag og et par cocktails i en af barerne, så vi midnatsudstillingen som var fantastisk. Diskteksbaren var åben indtil morgentimerne. Skiber var første klasse, havde fremragende faciliteter og jeg ville helt sikkert rejse med det igen hvis jeg nogensinde er tilbage i Helsingfors eller Stockholm.

  Læs mere Læs mindre
 • "Hej fra Frankrig"

  Jeg har rejst ombord på Symphony flere gange, alt er perfekt på denne smukke færge, mange butikker med professionelt og venligst personale, underholdningen er af høj kvalitet, hytterne er rene. Alt er gjort for at tilfredsstille kunden og jeg glæder mig til at rejse med denne færge igen snart. Tak!

  Læs mere Læs mindre
 • "Min første overfart"

  Jeg boede hos en ven i nærheden af Helsingfors, og hun forslog at rejse til Stockholm ombord på Symphony da det er en vidunderlig oplevelse. Wow! Hun havde ret og da jeg gik ombord på færgen hang min mund næsten åben hele tiden på grund af den store grandure af dette spektakulare fartøj. Kabinen var stor, enkel, men havde alt vi behøvede og maden og underholdningen var god. Jeg tror ikke at jeg nogensinde har spist så meget eller nydt at synge karaoke så meget heller før. Jeg må indrømme at jeg ikke fik ret meget søvn, men det var en oplevelse jeg aldrig vil glemme.

  Læs mere Læs mindre

Om bord på færgerne

Find ud af, hvordan der er om bord på færgerne, før du rejser.

Guides, videoer og anmeldelser

Ruter og havne i Estland