Grenå til Halmstad færge

Grenå Halmstad færgeruten forbinder Danmark med Sverige. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Stena Line. Der er op til 14 afgange Uge med sejltid fra ca. 4 timer 35 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Grenå Halmstad færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Grenå - Halmstad færgeselskaber

  • Stena Line
    • 14 Afgange Ugentlig 4 t 35 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Grenå Halmstad Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Grenå Halmstad ruten er for en bil og 2 passagerer.

Grenå Guide

Havnebyen Grenaa ligger på østkysten af Jylland, og er regionens kommercielle hovedpunkt og dens største by. Besøgende, der spadserer igennem byen vil se mange kunstværker på udstilling.

Grenaa Kirke ligger på byens torv, og har et af de fineste orgler og et klokkespil med 42 bronze klokker. I byen ligger også akvariet Kattegat-centret, som ligger ved vandet, med store hajer og et fokus på nordiske saltvand fisk. Byens 5 km lange strand tiltrækker turister, ligesom de mange smukke huse, som man kan leje.

Grenaa er forbundet til Varberg i Sverige og øen Anholt.