COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Paldiski - Kapellskar er en af vores travelste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre afgangen du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Paldiski til Kapellskar færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Estland til Sverige side

Paldiski - Kapellskar færgeselskaber

    • 11 Sailings Weekly 10 hr
    • Get price

Paldiski til Kapellskar færge

Paldiski Kapellskar færgeruten forbinder Estland med Sverige. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, DFDS Seaways. Der er op til 11 afgange Uge med sejltid fra ca. 10 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Paldiski Kapellskar færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Paldiski Guide

Den estiske by og havn Paldiski ligger på Østersøkysten på Pakri halvø, i den nordvestlige del af landet. Paldiski var oprindelig en svensk bosættelse, kaldet Ragervik, men blev en russisk flådebase i det 18. århundrede. Byen ligger omkring 45 km vest for Tallinn, men er bebet af mange etniske russere.

Byens to havne har undergået store ændringer i de seneste år med indførelsen af nye passager faciliteter. Der er færgeforbindelser fra Paldiski til Hanok i Finland, Lubeck i Tyskland og Kapellskar i Sverige.


Kapellskar Guide

Den svenske by Kapellskar ligger på Østersøkysten, ca. 90 km nord for Stockholm. Byens havn er den nordligste havn af havnene i Stockholm og er en af Sveriges største kør-på-kør-af havne, og vigtig for passagerer, der rejser til Finland, Rusland, Norge og Baltikum.
Kapellskar ligger i Norrtälje kommune i den øst centrale region i Sverige og er den største og nordligste kommune under Stockholms amt. Mange af regionens huse er sommerhuse, og på grund af sin placering på Stockholms skærgård, er den meget populær blandt besøgende, især fra Stockholm.
Der er færgeforbindelser fra Kapellskar til Finland, Estland og Åland med regelmæssige færger til Mariehamn, Naantali og Paldiski. Indtjekningen lukker en time før afgang.