Paldiski til Kapellskar færge

Paldiski Kapellskar færgeruten forbinder Estland med Sverige. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, DFDS Seaways. Der er op til 7 afgange Uge med sejltid fra ca. 9 timer 30 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Paldiski Kapellskar færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Paldiski - Kapellskar færgeselskaber

  • DFDS Seaways
    • 7 Afgange Ugentlig 9 t 30 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Paldiski Kapellskar Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Paldiski Kapellskar ruten er for en bil og 2 passagerer.

Paldiski Guide

Den estiske by og havn Paldiski ligger på Østersøkysten på Pakri halvø, i den nordvestlige del af landet. Paldiski var oprindelig en svensk bosættelse, kaldet Ragervik, men blev en russisk flådebase i det 18. århundrede. Byen ligger omkring 45 km vest for Tallinn, men er bebet af mange etniske russere.

Byens to havne har undergået store ændringer i de seneste år med indførelsen af nye passager faciliteter. Der er færgeforbindelser fra Paldiski til Hanok i Finland, Lubeck i Tyskland og Kapellskar i Sverige.

Kapellskar Guide

Den svenske by Kapellskar ligger på Østersøkysten, ca. 90 km nord for Stockholm. Byens havn er den nordligste havn af havnene i Stockholm og er en af Sveriges største kør-på-kør-af havne, og vigtig for passagerer, der rejser til Finland, Rusland, Norge og Baltikum.
Kapellskar ligger i Norrtälje kommune i den øst centrale region i Sverige og er den største og nordligste kommune under Stockholms amt. Mange af regionens huse er sommerhuse, og på grund af sin placering på Stockholms skærgård, er den meget populær blandt besøgende, især fra Stockholm.
Der er færgeforbindelser fra Kapellskar til Finland, Estland og Åland med regelmæssige færger til Mariehamn, Naantali og Paldiski. Indtjekningen lukker en time før afgang.