Gotland

Sådan bookes færger fra Gotland til Sverige

Der er 3 færgeruter mellem Gotland og Sverige med 41 afgange ugentligt. Destination Gotland leverer 3 ruter, Visby til Nynæshamn sejler 3 gange dagligt, Visby til Oskarshamn omkring 15 gange ugentligt & Visby til Vastervik omkring 5 gange ugentligt.

Regelmæssigheden og varigheden af overfarter kan variere fra tid til anden, så vi anbefaler, at du bruger vores billetsøgning for overfarter fra Gotland til Sverige for at tjekke informasjon.

Gotland Sverige kort

Tryk her for kort

Om Gotland:

Sveriges største ø. Gotland ligger i hjertet af Østersøen med fastlandet mod vest og Letland mod øst.

Øen har de fleste solskinstimer i Sverige, samt en rig historie og smukke omgivelser, og har længe været et populær reisemål i Skandinavien.

Den middelalderlige by Visby er karakteriseret af utallige kirker og imponerende fæstning vægge, og er øens knudepunkt, mens kysten er velsignet med fantastiske sandstrande. Så Gotland har noget at byde på, uanset årstiden.

Gotland er godt forbundet med det svenske fastland med færge, med et par hyppige ruter fra havnen i Visby. Den er også et godt udgangspunkt for den svenske hovedstad, da ankomstshavnen Nynæshamn ligger bare 58 km syd for Stockholm.

Om Sverige:

Sverige er det største af de nordiske lande, omkranset af Norge og Finland og er forbundet til Danmark via Øresundsbroen.

Sverige byder på en række udendørs aktiviter; fra skiløb, skjøteløb, vandring, kano, cykling, sejlsport og ridning til dyrelivet der kan ses, fra brune bjørne til ulve. Landets gamle by Stockholm er en af de bedst kendte, og er et godt sted at opleve landets kultur.