Swinoujscie til Trelleborg færge

Swinoujscie Trelleborg færgeruten forbinder Polen med Sverige. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, TT Line. Der er op til 9 afgange Uge med sejltid fra ca. 6 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Swinoujscie Trelleborg færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Swinoujscie - Trelleborg færgeselskaber

  • TT Line
    • 9 Afgange Ugentlig 6 t
    • Få pris

Gennemsnitlige Swinoujscie Trelleborg Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Swinoujscie Trelleborg ruten er for en bil og 2 passagerer.

Swinoujscie Guide

Den polske by Swinoujscie ligger ved kysten af Østersøen i den nordvestlige del af landet. Det meste af byen er bygget på øerne Usedom og Wolin, men også på andre mindre øer. Det tyske feriested Ahlbeck på Usedom ligger tæt på Swinoujscie og er forbundet med en vej og en promenade, der er 12 km lang.

Der er interessante museer i byen, som er værd at besøge, som for eksempel Dybhavfiskeri museet i det tidliere rådhus. Udstillingerne består af historien af dybhavfiskeri, havdyr, byen og dens omkringliggende omegn, og gamle navigationsudstyr.

I byen ligger også Engel Fæstning, der blev bygget mellem 1845 og 1858 og er en kopi af Hadrian's Mausoleum i Rom. Koncerter og kunstudstillinger finder sted i vestfæstningen, der blev bygget imellem 1843 og 1863. Fæstningen blev moderniseret flere gange i årenes løb, og efter anden verdenskrig og indtil 1962 blev den brugt som hovedkvarter til den røde hær.

Swinoujscie har den største og mest moderne færgeterminal i Polen, med regelmæssige færgeforbindelser til destinationer i Danmark og Sverige.

Trelleborg Guide

Trelleborg er Sveriges sydligste by og kan føre sin historie tilbage til det 13. århundrede, da byen blev præsenteret som en bryllupsgave til den svenske prins Valdemar af det danske kongehus. Byen blev senere tilbageerobret af danskerne, der regerede indtil 1658, da den passerede tilbage i svensk herredømme.

I dag besøges byen ofte af folk, der rejser mellem Sverige og Tyskland, på de færger der afgår fra byens havn til Rostock, Sassnitz, Lubeck og Travemunde.

Disse færgeruter begyndte i 1897 med Sassnitz linjen. Ruten til Travemunde blev etableret i 1962, og ruten til den østtyske by Rostock i 1989, efter faldet af Berlinmuren. Færgerne tager både fodpassagerer, såvel som biler og lastbiler der kører igennem Europa. I 1917 ankom Lenin med færgen fra Sassnitz til Trelleborg på vej tilbage fra sin eksil, for at lede den Russiske Revolution.