Aland

Sammenlign færger fra Ålandsøerne til Sverige

Der er flere færgeoverfarter fra Ålandsøerne til Sverige. Færger forbinder pt. 3 havne i Ålandsøerne med 3 Havne i Sverige.

Der er 6 afgange dagligt på 5 ferry routes som leveres af 4 færgeselskaber, inklusiv Tallink Silja, Viking Line, Finnlines & Eckerö Linjen. Den kortest overfart tager omkring 2 time 0 minut (Grisslehamn).

Dette er en generel oversigt over de tjenester, der tilbydes mellem Ålandsøerne og Sverige. For opdateret information, brug vores Billetsøgning.

Ålandsøerne Sverige kort

Tryk her for kort

Om Ålandsøerne:

Åland er en selvstyrende region i Finland, og ligger i Østersøen mellem Sverige og Finland.

Øgruppen danner den mindste region i Finland og udgør omkring en halv procent af sit landområde og befolkning. Åland består af seks kommuner og omkring 6700 navngivet øer og omkring 20.000 øer og holme. Hovedstaden er Mariehamn, som ligger på hovedøen, Mariehamn, Langnæs og Eckerö er hvor størstedelen af færger ankommer.

Selvom Finland er medlem af Den Europæiske Union, er Ålandsøerne fritaget fra skatteregelerne, så mange færger, der sejler i Østersøen, kan sælge toldfrie varer, forudsat at de stopper ved Åland undervejs. Dette har resulteret i at nogle af de mest luksuriøse færger bliver brugt til at rejse via øerne.

Om Sverige:

Sverige er det største af de nordiske lande, omkranset af Norge og Finland og er forbundet til Danmark via Øresundsbroen.

Sverige byder på en række udendørs aktiviter; fra skiløb, skjøteløb, vandring, kano, cykling, sejlsport og ridning til dyrelivet der kan ses, fra brune bjørne til ulve. Landets gamle by Stockholm er en af de bedst kendte, og er et godt sted at opleve landets kultur.