Book en Vaasa færge

Vaasa færgehavn i Finland forbinder dig med Umeå i Sverige med et valg af op til 12 afgange ugentligt. Sejltiden for Vaasa til Umeå overfarten er fra 3 timer 30 minutter, og med Wasaline.

Vaasa havnekort

Tryk her for kort

Vaasa færge alternativer

Vaasa færgeservicer

 • Wasaline
  • 12 Afgange Ugentlig 3 t 30 m
  • Få pris

Vaasa Guide

Vaasa er en by på den finske vestkyst, der ligger i Ostrobothnia regionen, og er opkaldt efter den kongelige Vasaorden. Havnen bliver brugt som indgang til Sverige, med overfarter til Umea på den svenske østkyst, der typisk varer omkring fire en halv time.

Hvad kan man lave i Vaasa?

Med studerende og unge over hele byen, er Vaasa et sted der er fuld af ting at lave. Nattelivet er pulserende, bycentrummet har et væld af faciliteter, og byen er hjemstedet til de største vandparker i Skandinavien.

Tropiclandia er måske den mest fremtrædende seværdighed, og trækker mange besøgende i alle aldre til sig. Der bliver særligt travlt i sommermånederne, så det er nok en god ide at besøge i September, hvis man vil prøve så mange forlystelser som muligt. Udover parken er Vaasa fuld af historiske og kulturelle seværdigheder. For eksempel byder østerbottens museum og Terranova begge en informativ oplevelse.

Hvis du ikke leder efter museer, kan du gå på opdagelse i de mange butikker i en af de tre store shopping centre, der tilbyder skræddersyet genstande fra omkring Finland, og tilbudstøj fra Sverige. Efter en dag hvor man har gået på shoppingtur, kan man tage til en af mange pulserende bars og travle klubber, der tilbyder en cocktail af drinks i en livlig atmosfære.

Hvordan kommer man omkring i Vaasa?

Bycentrummet er temmelig kompakt og kan nemt udforskes tilfods. Hvis man er træt, findes der en effektiv busservice i byen.

Sådan kommer du til Vaasa havn

 • Med bil

  Skeppsredaregatan 1, Hamnterminalen, FIN-65170 Vasa

 • Med tog

  Skeppsredaregatan 1, Hamnterminalen, FIN-65170 Vasa

 • Med bus

  Skeppsredaregatan 1, Hamnterminalen, FIN-65170 Vasa

 • Adresse

  Skeppsredaregatan 1, Hamnterminalen, FIN-65170 Vasa

 • Vaasa overnatningsmuligheder

  Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Vaasa før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Vaasa overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.