Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Vaasa havn

 • Med bil

  Vaasa havn ligger i Vaskiluoto som er ca. 4 km fra byens center. Tag rute 6741/Vaasanpuistikko og følg skiltene til ’Uumaja’ og ’satama’. Vaasa er ca. 240 km fra Tampere og 270 fra Jyväskylä. Tag rute E12 fra Tampere og fra Jyväskylä tag rute 18 mod Seinäjoki og Vaasa.

 • Med tog

  Togstationen ligger ca. 4 km fra havnen. Fra Vaasa er der gode forbindelser til andre finske byer.

 • Med bus

  Lokal buslinie 5 fra Vaasa center stopper ved havnen hvis der er krav for det.

 • Adresse

  Laivanvarustajankatu, 65170 Vaasa

 • Vaasa overnatningsmuligheder

  Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Vaasa før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Vaasa overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Vaasa færgeservicer

Vaasa Guide

Hvad kan man lave i Vaasa?

Med studerende og unge over hele byen, er Vaasa et sted der er fuld af ting at lave. Nattelivet er pulserende, bycentrummet har et væld af faciliteter, og byen er hjemstedet til de største vandparker i Skandinavien. Tropiclandia er måske den mest fremtrædende seværdighed, og trækker mange besøgende i alle aldre til sig. Der bliver særligt travlt i sommermånederne, så det er nok en god ide at besøge i September, hvis man vil prøve så mange forlystelser som muligt. Udover parken er Vaasa fuld af historiske og kulturelle seværdigheder. For eksempel byder østerbottens museum og Terranova begge en informativ oplevelse. Hvis du ikke leder efter museer, kan du gå på opdagelse i de mange butikker i en af de tre store shopping centre, der tilbyder skræddersyet genstande fra omkring Finland, og tilbudstøj fra Sverige. Efter en dag hvor man har gået på shoppingtur, kan man tage til en af mange pulserende bars og travle klubber, der tilbyder en cocktail af drinks i en livlig atmosfære.

Hvordan kommer man omkring i Vaasa?

Bycentrummet er temmelig kompakt og kan nemt udforskes tilfods. Hvis man er træt, findes der en effektiv busservice i byen.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking