Unity Line
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Unity Line

Unity Lines er en polsk virksomhed, og en af de største rederier i Østersøen. De tilbyder færgeservicer mellem den svenske havn Ystad og den polske havn Swinoujscie.

340,000 passagerer hvert år, inklusive over 250,000 lastbilchauffører, rejser hvert år med Unity Lines, og de er et meget populært valg, når det kommer til overgangen over Østersøen. Grundlagt i 1994, forbinder de den fascinerende havneby Swinoujscie, der er bekendt for sin preussiske befæstning og 19-århundrede haver, med Ystad, en middelalderby med brostensgader og bindingsværker, i omkring 6,5 timer.

Færgeservicen opereres af m/f Polonia, som bliver betragtet som en af de mest moderne og sikreste færger på Østersøen. Med to a la carte restauranter, et diskotek, kasino, og talrige butikker, praler Polonia med et stort udvalg af faciliteter, samt komfortable kabiner.

Flåden består også af m/f Skania, et tilsvarende skib med hensyn til dets moderne stil og omfattende udvalg af bekvemmeligheder, og har plads til 1300 passagerer og omkring 300 fartøjer.

Med directferries.dk kan du finde Unity Line sejlplaner, billetpriser og booke Unity Line færgebilletter. Hvor relevant, vil vi også sammenligne Unity Line med alternative færgeselskaber.

Unity Line routes and ports

Unity Line kundeanmeldelser

 • "Koldt"

  Der var altfor koldt ombord ellers gik turen efter planen. Vi savnede også wifi ombord, så man kunne arbejde lidt.

  Læs mere Læs mindre
 • "Gode færger"

  Vores oplevelse af directferries er en god og behagelig overfart. Venligt personale. Helt i orden. Godt med adskillese af lastbiler og personbiler, således de ikke står blandede på dækkene.

  Læs mere Læs mindre
 • "Kan anbefales"

  Super tur med natfærgen. Glad for vi valgte denne så vi kunne sove. Det vælger vi også næste gang frem for dagfærgen.

  Læs mere Læs mindre

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking