Unity Line

Unity Lines er en polsk virksomhed, og en af de største rederier i Østersøen. De tilbyder færgeservicer mellem den svenske havn Ystad og den polske havn Swinoujscie.

340,000 passagerer hvert år, inklusive over 250,000 lastbilchauffører, rejser hvert år med Unity Lines, og de er et meget populært valg, når det kommer til overgangen over Østersøen. Grundlagt i 1994, forbinder de den fascinerende havneby Swinoujscie, der er bekendt for sin preussiske befæstning og 19-århundrede haver, med Ystad, en middelalderby med brostensgader og bindingsværker, i omkring 6,5 timer.

Færgeservicen opereres af m/f Polonia, som bliver betragtet som en af de mest moderne og sikreste færger på Østersøen. Med to a la carte restauranter, et diskotek, kasino, og talrige butikker, praler Polonia med et stort udvalg af faciliteter, samt komfortable kabiner.

Flåden består også af m/f Skania, et tilsvarende skib med hensyn til dets moderne stil og omfattende udvalg af bekvemmeligheder, og har plads til 1300 passagerer og omkring 300 fartøjer.

Med directferries.dk kan du finde Unity Line sejlplaner, billetpriser og booke Unity Line færgebilletter. Hvor relevant, vil vi også sammenligne Unity Line med alternative færgeselskaber.

Læs mere Læs mindre