Germany

Sammenlign færger fra Tyskland til Sverige

Der er flere færgeoverfarter fra Tyskland til Sverige. Færger forbinder pt. 3 havne i Tyskland med 5 Havne i Sverige.

Der er 9 afgange dagligt på 6 ferry routes som leveres af 4 færgeselskaber, inklusiv Stena Line, TT Line, Finnlines & Hansa Destinations. Den kortest overfart tager omkring 6 time 0 minut (Trelleborg).

Dette er en generel oversigt over de tjenester, der tilbydes mellem Tyskland og Sverige. For opdateret information, brug vores Billetsøgning.

Tyskland Sverige kort

Tryk her for kort

Om Tyskland:

Tyskland er et stort land i vest-central Europa, som er kendt for sine fortryllende landskaber, rige historie og ikoniske køkken.

Bortset fra den stereotype bayerske kultur af øl, pølser og saltkringler fundet i syden, er Tyskland et meget forskelligartet land, der tilbyder noget for enhver smag. Hovedstaden Berlin har arkitektoniske mesterværker, den berømte sorte skov dækker vestens, mens Alperne ligger på den sydlige grænse.

Rester af landets lange historie findes næsten overalt. Man kan slente forbi Berlinmuren, se et verdenskrig museum eller forundres over en middelalderlig bakketop fæstning.

Med en kystlinje på næsten 2.500 kilometer, har Tyskland et udvalg af færgehavne. Der er mange færgeruter til Skandinavien og de baltiske lande, hvilket gør landet til en fremragende port for nordøst Europa.

Om Sverige:

Sverige er det største af de nordiske lande, omkranset af Norge og Finland og er forbundet til Danmark via Øresundsbroen.

Sverige byder på en række udendørs aktiviter; fra skiløb, skjøteløb, vandring, kano, cykling, sejlsport og ridning til dyrelivet der kan ses, fra brune bjørne til ulve. Landets gamle by Stockholm er en af de bedst kendte, og er et godt sted at opleve landets kultur.