Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Helsingfors havn

  • Med bil

    Helsingfors har tre terminaler: Helsinki Olympia Terminal (South) bruges for færger til Stockholm. Olympia Terminal ligger ca. 1,8 km fra Helsingfors centrum, 179 km fra Tampere og 166 km fra Åbo. Kørende fra Tampere skal tage vej E12 til Helsingfors og kørende fra Åbo skal tage vej E18. Helsinki Vuosaari, Hansa terminal (East) bruges for færger til Rostock. Hansa Terminal ligger 16 km fra Helsingfors centrum. Tag rute 170/Itäväylä, drej til venstre ved Meripellontie og følg skiltene til terminalen. Helsinki West terminal bruges for færger til Tallinn. West Terminal ligger ca. 2,4 km fra Helsingfors centrum, 179 km fra Tampere og 166 km fra Åbo. Kørende fra Tampere skal tage vej E12 til Helsingfors og kørende fra Åbo skal tage vej E18.

  • Adresser

    Olympia terminal Eteläsatama (South Harbour) Olympiaranta 1 FIN-00140 Helsinki tlf. +358 (0)600 174 552 fax. +358 (09) 180 4311 West Harbour Terminal Länsiterminaali L4 Hietasaarenkuja 8 00220 Helsinki Tlf. +358 600 157 00 Fax. + 358 9 685 3909 East Harbour, Vuosaari, Hansa Terminal Provianttikatu 5 00980 Helsinki Tlf. +358 (0)600 157 00

  • Helsingfors overnatningsmuligheder

    Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Helsingfors før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Helsingfors overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Helsingfors færgeservicer

Helsingfors Guide

Hvad kan man lave i Helsingfors?

Der er mange højt elskede attraktioner, museer og gallerier, for eksempel den finske nationalmuseum, der har en stor samling af artefakter der strækker sig fra præhistoriske tider op til i dag. Museumsbygningen er et nyt-middelalderligt slot, og er i og for sig selv en bekendt turistattraktion. Andre vigtige museer i byen er Helsinki bymuseum, hvori 500 år af Helsinkis historie kan opleves og det naturhistoriske museum, der byder på alt fra udstillinger om jordens historie, til dinosaurer, til to botaniske haver. Nationalgalleriet indbefatter flere gallerier. Ateneumet viser finsk kunst fra det 18. århundrede indtil i dag. Det moderne kunstmuseum viser, som titlen hentyder til, moderne kunst, for at gøre i dags kunst mere bekendt. Til sidst, blev Sinebrychoff Kunstmuseum bygget af Sinebryukhov familien, først for som en privat samling til familien, der senere åbnede museet for offentligheden. Museet blev så en del af Nationalgalleriet. Der bliver fremført klassisk europæisk kunst. Der findes også mange kirker og katedraler omkring byen, som Helsinki katedral, Uspenski katedral og Temppeliaukio kirke, der har tre forskellige udprægede designs, fra neoklassiske hvide sten, til den største ortodokse kirke i Vesteuropa, til en kirke der er delvist underjordisk. Udenfor findes der også talrigt at lave. Fra det daglige bondemarked på markedspladsen til øerne der kun ligger en kort tur med færgen væk. Suomenlinna er en kæmpe, gammel Søfæstning, der strækker sig over syv øer. Seurasaari er et friluftsmuseum, der har åbent om sommeren med fokus på landligt liv i Finland for 400 år siden. Der er gamle hytter, værksteder, bondegårde og vandreveje. Hvis man leder efter noget andet en museer, kan man tilbringe en dag i Linnanmäki Tivoli. Om inden- eller udenfor, har Helsinki sådan en overflod af kultur og interessante seværdigheder, at besøgende næppe kan blive skuffet.

Hvordan kommer man omkring i Helsingfors?

Helsingfors er en kompakt by, der desuden også er meget behagelig at se tilfods.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking