COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Tallink Silja

Tallink Silja forbinder dig til de bedste destinationer i Østersøen, herunder Finland, Estland, Letland. Sverige og Åland.

Selskabet har en moderne flåde, og rejsen starter virkelig når du træder om bord på Tallink Siljas smukke færger. Deres ture rækker sig fra højklasse krydstogte til hurtige, billige krydsninger, og fra uforglemmelige ferieoplevelser til professionelle selskabsrejser.

Tallink Silja er bekendt for deres shopping faciliteter om bord, og er det eneste færgeselskab, som regelmæssigt dukker op i verdens top ti skattefrie sælgere; en liste som normalt er forbeholdt verdens største lufthavne.

Moderselskabet Tallink er kendt som en af de førende forsørgere af top-kvalitets mini-krydstogte og passager-transport i den nordlige del af Østersøen. De betjener en flåde af 16 skibe og fik fornylig en betydelig investering i deres forretning, med hvilke de introducerede et flåde-fornyelse program, så hvert skib år for år kan blive forbedret.

Directferries.dk sammenligner færger og giver dig mulighed for at se flere færgeselskabers sejlplaner og priser i en hurtig og nem søgning. Sammenlign Tallink Silja sejlplaner og priser nu med alternative færgeselskaber før du booker din færgebillet.

Alle Tallink Silja ruter

Tallink Silja kundeanmeldelser

 • "Rigtig god service"

  Færger tilbyder rigtig gode servicer, buffet og levende musik.

  Læs mere Læs mindre
 • "Rigtig god"

  Rigtig god

  Læs mere Læs mindre
 • "Helsingfors - Tallinn"

  Alt godt.

  Læs mere Læs mindre
 • "Sjov tur"

  Vores tur fra Helsingfors til Tallinn med Direct Ferries var let og behagelig. Det var vores første tur og alt fungerede fint. Vi bookede online og havde ingen problemer.

  Læs mere Læs mindre