Tallink Silja Line
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Tallink Silja Line

Tallink Silja forbinder dig til de bedste destinationer i Østersøen, herunder Finland, Estland, Letland. Sverige og Åland.

Selskabet har en moderne flåde, og rejsen starter virkelig når du træder om bord på Tallink Siljas smukke færger. Deres ture rækker sig fra højklasse krydstogte til hurtige, billige krydsninger, og fra uforglemmelige ferieoplevelser til professionelle selskabsrejser.

Tallink Silja er bekendt for deres shopping faciliteter om bord, og er det eneste færgeselskab, som regelmæssigt dukker op i verdens top ti skattefrie sælgere; en liste som normalt er forbeholdt verdens største lufthavne.

Moderselskabet Tallink er kendt som en af de førende forsørgere af top-kvalitets mini-krydstogte og passager-transport i den nordlige del af Østersøen. De betjener en flåde af 15 skibe og fik fornylig en betydelig investering i deres forretning, med hvilke de introducerede et flåde-fornyelse program, så hvert skib år for år kan blive forbedret.

Directferries.dk sammenligner færger og giver dig mulighed for at se flere færgeselskabers sejlplaner og priser i en hurtig og nem søgning. Sammenlign Tallink Silja Line sejlplaner og priser nu med alternative færgeselskaber før du booker din færgebillet.

Alle Tallink Silja Line ruter

[--Operator--] ruter og havne .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Tallink Silja Line kundeanmeldelser

 • "Ferie"

  Hyggeligt skib som ikke er helt nyt mere men det fungere 

  Læs mere Læs mindre
 • "På ferie"

  Skibet er ikke ny mere🤔  Kahytter mangler opgradering 😢 Generelt dyrt 

  Læs mere Læs mindre
 • "Ferierejse til Finland"

  Vi havde en dejlig tur med både Galaxy og Baltic Princess - lidt ærgerligt, at der ikke var varm mad i cafeteriaet på Galaxy - det betød nemlig, at vi ikke troede, at der var varm mad på Baltic Princess i cafeteriaet, så vi spiste inden vi gik om bord. Men ellers var det en god overfart og god service på begge skibe. Rengøringen i natklub-området var ikke helt god - bordene blev ikke tørret af, selvom de var fedtet ind i drinks og lign.

  Læs mere Læs mindre
 • "Super"

  Super god tur

  Læs mere Læs mindre

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking