Tallink Silja

Tallink Silja forbinder dig til de bedste destinationer i Østersøen, herunder Finland, Estland, Letland. Sverige og Åland.

Selskabet har en moderne flåde, og rejsen starter virkelig når du træder om bord på Tallink Siljas smukke færger. Deres ture rækker sig fra højklasse krydstogte til hurtige, billige krydsninger, og fra uforglemmelige ferieoplevelser til professionelle selskabsrejser.

Tallink Silja er bekendt for deres shopping faciliteter om bord, og er det eneste færgeselskab, som regelmæssigt dukker op i verdens top ti skattefrie sælgere; en liste som normalt er forbeholdt verdens største lufthavne.

Moderselskabet Tallink er kendt som en af de førende forsørgere af top-kvalitets mini-krydstogte og passager-transport i den nordlige del af Østersøen. De betjener en flåde af 16 skibe og fik fornylig en betydelig investering i deres forretning, med hvilke de introducerede et flåde-fornyelse program, så hvert skib år for år kan blive forbedret.

Directferries.dk sammenligner færger og giver dig mulighed for at se flere færgeselskabers sejlplaner og priser i en hurtig og nem søgning. Sammenlign Tallink Silja sejlplaner og priser nu med alternative færgeselskaber før du booker din færgebillet.

Læs mere Læs mindre

Alle Tallink Silja ruter

Tallink Silja kundeanmeldelser

 • "Sjov tur"

  Vores tur fra Helsingfors til Tallinn med Direct Ferries var let og behagelig. Det var vores første tur og alt fungerede fint. Vi bookede online og havde ingen problemer.

  'William' rejste med Tallink Silja på Tallink Star

  Læs mere Læs mindre
 • "Alt var perfekt"

  Skibet var smukt og det var sjovt. Returrejsen var lidt anderledes, fordi det var kl. 22:30 og typen af passagerer, var ikke den samme. Men det var ok.

  'Daniel' rejste med Tallink Silja på Tallink Superstar/Tallink Star

  Læs mere Læs mindre
 • "Stockholm til Riga"

  Turen var fremragende, jeg anbefaler og vil helt sikkert bruge denne færge igen.

  'Joanna' rejste med Tallink Silja på Isabelle

  Læs mere Læs mindre
 • "Ikke godt"

  Anden gang solgt til mig i stedet for ”enkeltbillet” ”nat båd”. Jeg var nødt til at betale €39 ekstra, som jeg kom ud af skibet i Tallinn (jeg hørte, at en kunde tidligere var i samme situation og måtte betale €90 ekstra). For mig er færgen kl. 18:30 – 22:00 god (med kabine). Hjemrejsen til Helsingfors gik godt søndag morgen.

  'Jyrki' rejste med Tallink Silja på Baltic Queen/Tallink Superstar

  Læs mere Læs mindre