COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Visby - Nynæshamn er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Gotland til Sverige side

Visby - Nynæshamn færgeselskaber

    • 4 Sailings Daily 3 hr 15 min
    • Get price

Visby til Nynæshamn færge

Visby Nynæshamn færgeruten forbinder Gotland med Sverige. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Destination Gotland. Der er op til 28 afgange Uge med sejltid fra ca. 3 timer 15 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Visby Nynæshamn færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Nynæshamn Guide

Nynæshamn er en svensk by, der ligger i Stockholm Amt, omkring 60 km syd for Stockholm. I den tidlige del af det 20. århundrede, blev Nynæshamn en populær kurby, men desværre blev mange af faciliteterne lukket inden enden af anden verdenskrig.

Populære begivenheder i byen omfatter havnefesten, der bliver holdt hver sommer og nogle lokale håndværk messer. Når disse holdes, er der ofte et damptog, der køre mellem byen og Stockholm, og havnen er normalt fyldt med både i alle størrelser. Byen er hovedsagelig moderne uden meget at se, men der er en række restauranter og cafeer, hvor man kan smage lokalt fremstillet mad.

Der er færgeforbindelser til Gotland og Gdansk i Polen.