Travemunde til Trelleborg færge

Travemunde Trelleborg færgeruten forbinder Tyskland med Sverige. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, TT Line. Der er op til 21 afgange Uge med sejltid fra ca. 8 timer 15 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Travemunde Trelleborg færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Travemunde til Trelleborg færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Tyskland til Sverige side

Travemunde - Trelleborg færgeselskaber

  • TT Line
    • 3 Afgange Dagligt 8 t 15 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Travemunde Trelleborg Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Travemunde Trelleborg ruten er for en bil og 2 passagerer.

Travemunde Guide

Den tyske by Travemunde ligger i Lubeck ved mundingen af floden Trave i Lubeck bugten. Byen blev grundlagt i det 12. århundrede af Henrik Løve, hertug af Sachsen, da han byggede en fæstning for at beskytte mundingen af Trave, og blev senere forbedret af danskerne og blev en by i 1317. Byen er nu den største færgehavn i Tyskland på Østersøen og siden begyndelsen af det 19. århundrede, har den været et populært turstmål. Populære attraktioner i byen inkluderer dens fyrtårn, der daterer tilbage til 1539, og det er det ældste langs Østersøen i Tyskland. Motoriserede køretøjer må ikke bruge byens hovedgade, Vorderreihe, eller den kystnære promenade. Der er busser, der kører til byen fra togstationen.

Der er færgeforbindelser fra havnen til Sverige, Finland, Rusland, Letland og Estland.

Trelleborg Guide

Trelleborg er Sveriges sydligste by og kan føre sin historie tilbage til det 13. århundrede, da byen blev præsenteret som en bryllupsgave til den svenske prins Valdemar af det danske kongehus. Byen blev senere regeneret af danskerne, der regerede indtil 1658, da den passerede tilbage til svensk herredømme. I dag besøges byen ofte af folk, der rejser mellem Sverige og Tyskland på de færger som afgår fra byens havn til Rostock, Sassnitz, Lubeck og Travemunde. Disse færgeruter begyndte i 1897 med Sassnitz linjen og ruten til Travemunde blev etableret i 1962, og ruten til den østtyske by Rostock i 1989, efter faldet af Berlinmuren. Færgerne på disse ruter, kan bære både gående passagerer og biler, samt tunge lastbiler.