COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Travemunde - Trelleborg er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Travemunde til Trelleborg færge alternativer

For mere information, besøg vores Færger fra Tyskland til Sverige side

Travemunde - Trelleborg færgeselskaber

  • 3 Sailings Daily 7 hr 45 min
  • Get price

Travemunde Trelleborg færge anmeldelser

 • "Dyr"

  Det er ret forvirrende at finde færgen i Travemunde og skiltning bør forbedres. På Trelleborg siden er det lettere. Da jeg endelig kom gennem indtjekningen i Travemunde, blev jeg meget glad for at finde ud af, at jeg skulle rejse på Peter Pan båden, da det kun var tegningen på siden af båden, der angav hvor jeg skulle gå hen. Jeg syntes, at denne tur var ganske dyr, men det var det værd, da jeg undgik en nat på hotel, nogle kilometer og andre færge og bro omkostninger. Kabinen var behagelig. Det er ret meget af en indsats at hive den anden seng i position. Jeg er ikke så stærk, som jeg var, og det ville have været umuligt for nogen der var svagere end mig. Der var intet i den toldfrie butik, der syntes værd at købe – næsten alle varerne var dyrere end i Tyskland. Desuden syntes jeg, at morgenmad buffeten var dyr, selvom af god kvalitet.

  'Peter Pan' travelled on Peter Pan

  Læs mere Læs mindre
 • "Fin færge"

  God håndtering proces. Fin overfart vi havde med en god kabine med bruser. Fremragende morgenmad (på tilbud). Var en time forsinket, men det var ikke noget problem.

  'Robin Hood' travelled on Robin Hood

  Læs mere Læs mindre
 • "Fantastisk service"

  Vi har brugt TT Lines flere gange og har altid haft meget gode erfaringer. Når man kommer til kabine dækket, er der altid et medlem af personalet til at hjælpe. Kabiner er grundlæggende, men gør jobbet, moderne og altid rene. Catering-området er rigtig godt. Skibene er moderne. Kan varmt anbefales.

  'Nils Holgersson' travelled on Nils Holgersson

  Læs mere Læs mindre

Travemunde til Trelleborg færge

Travemunde Trelleborg færgeruten forbinder Tyskland med Sverige. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, TT Line. Der er op til 21 afgange Uge med sejltid fra ca. 7 timer 45 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Travemunde Trelleborg færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Travemunde Guide

Den tyske by Travemunde ligger i Lubeck ved mundingen af floden Trave i Lubeck bugten. Byen blev grundlagt i det 12. århundrede af Henrik Løve, hertug af Sachsen, da han byggede en fæstning for at beskytte mundingen af Trave, og blev senere forbedret af danskerne og blev en by i 1317. Byen er nu den største færgehavn i Tyskland på Østersøen og siden begyndelsen af det 19. århundrede, har den været et populært turstmål. Populære attraktioner i byen inkluderer dens fyrtårn, der daterer tilbage til 1539, og det er det ældste langs Østersøen i Tyskland. Motoriserede køretøjer må ikke bruge byens hovedgade, Vorderreihe, eller den kystnære promenade. Der er busser, der kører til byen fra togstationen.

Der er færgeforbindelser fra havnen til Sverige, Finland, Rusland, Letland og Estland.


Trelleborg Guide

Trelleborg er Sveriges sydligste by og kan føre sin historie tilbage til det 13. århundrede, da byen blev præsenteret som en bryllupsgave til den svenske prins Valdemar af det danske kongehus. Byen blev senere tilbageerobret af danskerne, der regerede indtil 1658, da den passerede tilbage i svensk herredømme.

I dag besøges byen ofte af folk, der rejser mellem Sverige og Tyskland, på de færger der afgår fra byens havn til Rostock, Sassnitz, Lubeck og Travemunde.

Disse færgeruter begyndte i 1897 med Sassnitz linjen. Ruten til Travemunde blev etableret i 1962, og ruten til den østtyske by Rostock i 1989, efter faldet af Berlinmuren. Færgerne tager både fodpassagerer, såvel som biler og lastbiler der kører igennem Europa. I 1917 ankom Lenin med færgen fra Sassnitz til Trelleborg på vej tilbage fra sin eksil, for at lede den Russiske Revolution.