Tallinn til Stockholm færge

Tallinn Stockholm færgeruten forbinder Estland med Sverige og leveres i øjeblikket af 3 færgeselskaber. Tallink Silja sejler op til 7 gange Uge, Viking Line 7 gange Uge & St Peter Line servicen er tilgængelig op til 1 gange Uge.

Der er 15 overfarter Uge på Tallinn Stockholm overfarten mellem Estland og Sverige og med 3 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Tallinn - Stockholm færgeselskaber

 • Tallink Silja
  • 7 Afgange Ugentlig 17 t 15 m
  • Få pris
 • Viking Line
  • 7 Afgange Ugentlig 20 t 50 m
  • Få pris
 • St Peter Line
  • 1 Afgang Ugentlig 16 t
  • Få pris

Gennemsnitlige Tallinn Stockholm Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Tallinn Stockholm ruten er for en bil og 2 passagerer.

Tallinn Stockholm færge anmeldelser

 • "Fantastisk sejltur."

  Dejlig tur med fantastisk vejr gennem den svenske skærgård, i en LUX1 kahyt.

  'Pia' rejste på Tallinn Stockholm ruten med Tallink Silja på Romantika

  Læs mere Læs mindre
 • "Tallin-Stockholm på M/S ROMANTIKA"

  Vi havde valgt en DeLux kahyt! Noget dyrere men pengene værd, da servicen var i top og man rigtig kunne den flotte indsejling gennem Stockholms skærgård.

  'Renny Leth' rejste på Tallinn Stockholm ruten med Tallink Silja på Romantika

  Læs mere Læs mindre
 • "God mini cruise"

  Vores gruppe på tre nød virkelig overfarten fra Tallinn til Stockholm. Det var mere som en kort cruise for os. Kabinen var ren og behagelig, og havde endda en effektiv bruser. Der var restauranter af alle typer, så alle behov kunne blive dækket – fra fast food til elegant. Morgenmaden var fremragende. Alt i alt, en stor oplevelse.

  'Toivo' rejste på Tallinn Stockholm ruten med Tallink Silja på Victoria I

  Læs mere Læs mindre
 • "Behagelig og praktisk"

  Direct Ferries gjorde det nemt, at booke forbindelser mellem flere stop på vores tur gennem Østersøen. Kabinen var komfortabel og personalet var venlige og hjælpsomme.

  'Anonym' rejste på Tallinn Stockholm ruten med Tallink Silja på Baltic Queen

  Læs mere Læs mindre

Tallinn Guide

Den estiske by Tallinn ligger på den nordlige kyst af landet, ved bredden af Den Finske Bugt, omkring 80 km syd for Helsinki, øst for Stockholm i Sverige og vest for Sankt Petersborg i Rusland. Den gamle bydel blev erklæret et verdensarv område af Unesco og byen blev erklæret den europæiske by for kultur i 2011, sammen med Åbo i Finland.

Byen er Estlands midtpunkt for finans og handel, men dens styrkeområder ligger i IT, turisme, og logistik.

Der er færgeforbindelser fra Tallinn havn til Finland og Sverige. Der rejser omkring 6 millioner passagerer per år. Faciliteter i havnen inkluderer butikker, en cafe og lounges. Der er daglige afgange mellem Tallinn og Stockholm og Helsinki og to ugentlige afgange til Sankt Petersborg i Rusland.

Stockholm Guide

Stockholm er Sveriges hovedstad, og er anerkendt for at være en af verdens smukkeste byer. Der er mange maleriske udsigter, og horisonten bliver reflekteret i søen Mälaren. Om sommeren er himlen en vibrerende blå, mens byen om vinteren er tildækket af sne og yndige lyskæder.

Den moderne by er kendt for sine designs, mode og livlige natteliv, men har stadig formået at bevare sine rødder i den gamle bydel, som kaldes Gamla Stan, hvor man let kan miste sig selv i historien. Byens labyrint af brostensbelagte gader er baseret omkring Stortorget, imens der mod syd på øen Södermalm bliver tilbudt en boheme atmosfære med sine mange gallerier, historiske boliger og dejlige havnefront.

Der er færgeforbindelser fra Stockholm havn til destinationer i Finland, Rusland og de baltiske lande.