Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Gdynia havn

 • Med bil

  Gdynia er godt forbundet til resten af Polen via motorvej E28 og vejene 6, 20 og 7.

 • Med tog/bus

  Busstationen ligger tæt på Gdynia togstation, som kan nås fra hele landet. For at komme til havnen tag buslinie 125 eller 105.

 • Adresse

  Kwiastkowskiego 60 PL-81156 Gdynia

 • Gdynia overnatningsmuligheder

  Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Gdynia før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Gdynia overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Gdynia færgeservicer

Gdynia Guide

Gdynia Guide

Gdynia er en by i Pomeranian Voivodship Polen og en vigtig havneby i Gdansk-bugten på sydkysten af Østersøen. Det første kendte omtale om ”Gdynia” var af enPomeranian (kasjubisk) fiskerleje i 1253. Oksywie, nu del af Gdynia, blev nævnt tidligere i 1209. Det var der, den første kirke på den polske kyst blev bygget. I 1380 gav ejeren af landsbyen, som blev til Gdynia, den til Cisterian Order, så i årene 1382-1772 tilhørte Gdynia cistercienserkloster i Oliwa. I 1789 var der kun 21 huse i landsbyen. Landsbyen Gdynia havde i 1870 omkring 1200 indbyggere, og det var en ikke fattig fiskerby, som den nogle gange er blevet beskrevet som. Den var et populært turistmål med flere lejligheder, restauranter, cafeer, huse og en lille havn med en pier til små handelsskibe.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking