COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Sandefjord - Strømstad er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Norge til Sverige side

Om bord på færgerne

Sandefjord - Strømstad færgeselskaber

  • 14 Sailings Weekly 2 hr 30 min
  • Get price
  • 14 Sailings Weekly 2 hr 30 min
  • Get price

Sandefjord Strømstad færge anmeldelser

 • "flot tur"

  Færgen har meget fine faciliteter. Der er rent og appetitligt.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre
 • "Fin tur med færgen fra Sandefjordtil Strømstad "

  vi havde en behagelig sejltur,nem ombord køring og frakørsel,det gled stille og roligt. vi spiste et par rigtig fine stykker med lax og rejer,også tilfredstillende. Underholdning på dækket ned øvelse for redningshelikopter gjorde også oplevelse større,samtidig med flot vejr og rolig sø personalet var synligt hele tiden ,og havde en venlig omgangs tone. Alt til fulde tilfredshed

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre
 • "Tilfreds"

  Jeg var helt tilfreds. Det var en smuk og behagelig tur.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre

Sandefjord til Strømstad færge

Sandefjord Strømstad færgeruten forbinder Norge med Sverige og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Color Line sejler op til 14 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 2 timer 30 minutter mens Fjord Line servicen sejler op til 14 afgange ugentligt med en sejltid fra 2 timer 30 minutter.

Der er 28 overfarter Uge på Sandefjord Strømstad ruten mellem Norge og Sverige. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Sandefjord Guide

Den norske by Sandefjord ligger i Vestfold Amt og er dens administrative centrum. Byen er kendt for sin Viking historie og for den lukrative hvalfangst industri, der gjorde den til en af de rigeste byer i Norge. Gravstedet for Gokstadhaugen blev fundet i Sandefjord og er en af de vigtigste fund fra vikinger i Norge. Gokstad skibet bliver i dag udstillet i Vikingeskib museet i Oslo. Sandefjord er også hjem til den tredjestørste handelsflåde i Norge.

Der er et stort udvalg af butikker og restauranter i byen, og ifølge nogle guider er Sandefjord hjemsted til landets bedste gourmetrestaurant, som ligger i en moderne bygning tæt på havnen. Besøgende forelske sig i byens charmerende centrum med en dejlig blanding af moderne og gamle bygninger.

Der er færgeforbindelser fra Sandefjord til Strømstad og andre destinationer langs den norske kyst.


Strømstad Guide

Den svenske by Strømstad ligger i Strømstad kommune i Västra Götaland, ved udmundingen af floden Stromsan, og kan spore sin historie tilbage til det 16. århundrede. Transport af træ langs floden har fundet sted i mange år, og byen er, hvor mange skibe sejlede for at købe træ. Byen blev hurtigt en vigtig skibsfart by og i den anden halvdel af det 18. århundrede, under den store sildefiskeri æra, voksede byens velstand. Det var i denne periode, at grundlaget for byens spa blev lagt, og dette blev senere dens kendetegn.

Byens ældste tilbageværende distrikt er Bukten og besøgende til dette område vil se mange lave rækkehuse, der blev bygget for at tilbyde den bedste udsigt over havnen. Mange blev bygget i slutningen af det 18. århundrede og i løbet af det 19. århundrede. Byens eneste tilbageværende brostensbelagte gade, Buktegaten, er i dette område.

Der er færgeforbindelser fra byens havn til Sandefjord med en sejltid på ca. 2½ timer.