Sandefjord til Strømstad færge

Sandefjord Strømstad færgeruten forbinder Norge med Sverige og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Fjord Line sejler op til 14 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 2 timer 30 minutter mens Color Line servicen sejler op til 4 gange dagligt med en sejltid fra 2 t 30 m.

Der er 42 overfarter Uge på Sandefjord Strømstad ruten mellem Norge og Sverige. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Sandefjord - Strømstad færgeselskaber

  • Fjord Line
    • 14 Afgange Ugentlig 2 t 30 m
    • Få pris
  • Color Line
    • 4 Afgange Dagligt 2 t 30 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Sandefjord Strømstad Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Sandefjord Strømstad ruten er for en bil og 2 passagerer.

Sandefjord Guide

Den norske by Sandefjord ligger i Vestfold Amt og er dens administrative centrum. Byen er kendt for sin Viking historie og for den lukrative hvalfangst industri, der gjorde den til en af de rigeste byer i Norge. Gravstedet for Gokstadhaugen blev fundet i Sandefjord og er en af de vigtigste fund fra vikinger i Norge. Gokstad skibet bliver i dag udstillet i Vikingeskib museet i Oslo. Sandefjord er også hjem til den tredjestørste handelsflåde i Norge.

Der er et stort udvalg af butikker og restauranter i byen, og ifølge nogle guider er Sandefjord hjemsted til landets bedste gourmetrestaurant, som ligger i en moderne bygning tæt på havnen. Besøgende forelske sig i byens charmerende centrum med en dejlig blanding af moderne og gamle bygninger.

Der er færgeforbindelser fra Sandefjord til Strømstad og andre destinationer langs den norske kyst.

Strømstad Guide

Den svenske by Strømstad ligger i Strømstad kommune i Västra Götaland, ved udmundingen af floden Stromsan, og kan spore sin historie tilbage til det 16. århundrede. Transport af træ langs floden har fundet sted i mange år, og byen er, hvor mange skibe sejlede for at købe træ. Byen blev hurtigt en vigtig skibsfart by og i den anden halvdel af det 18. århundrede, under den store sildefiskeri æra, voksede byens velstand. Det var i denne periode, at grundlaget for byens spa blev lagt, og dette blev senere dens kendetegn.

Byens ældste tilbageværende distrikt er Bukten og besøgende til dette område vil se mange lave rækkehuse, der blev bygget for at tilbyde den bedste udsigt over havnen. Mange blev bygget i slutningen af det 18. århundrede og i løbet af det 19. århundrede. Byens eneste tilbageværende brostensbelagte gade, Buktegaten, er i dette område.

Der er færgeforbindelser fra byens havn til Sandefjord med en sejltid på ca. 2½ timer.