Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 2674 ruter og 568 havne i verden

Mere end 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Danmark

Danmark er et af Europas fineste lande med en rig kulturarv og fantastisk natur. Den skandinaviske nation, som er hjem til vikingerne, er berømt for sin arkitektur og sin historie med mange bygninger, som er blevet bygget af blond træ og metal.

Danmark er en fin destination i sig selv, men landets beliggenhed i den sydlige del af Skandinavien betyder at rejsende nemt kan passere ind i nabolandet Tyskland ad vej eller tage en færge til Sverige og Norge. Der er også gode forbindelser til Island og Færøerne.

Danmark består af en række øer, og selv om broer og tunneler er blevet bygget, er det stadig praktisk og sjovt at komme omkring med færge.

København ligger på østkysten af Danmarks største ø, Sjælland. En stor bro og tunnel forbinder byen til Malmø i Sverige, men man kan også krydse havet med færge. Der er mange daglige afgange fra Helsingør, som ligger lige op langs kysten fra København, til Helsingborg.

Der er også daglige lokale færgeservicer til Als, Samsø, Bornholm og Langeland.

Halvøen Jylland deler grænse med Tyskland, men det er langt nemmere at tage en færge, hvis man rejser fra det østlige Tyskland til en af Danmarks øer. I øjeblikket er der daglige færger mellem Rostock i Mecklenburg-Vorpommern og Gedser på sydspidsen af Sjælland, samt Puttgarden og Rødby.

Færgeforbindelsen mellem England og Danmark ophørte i enden af 2014 efter at have været i drift i næsten 140 år.

København er det største turistmål i landet. Dens mest besøgte attraktion er Tivoli, som er en stor forlystelsespark, der har været åben siden 1843, og er fyldt med forlystelser samt et teater og fantastiske udstillingshaller.

Københavns Zoologiske Have er også meget elsket, og hjem til dyr fra alle 7 kontinetner, inklusiv afrikanske løver, isbjørne og elefanter.

Billund i Jylland er hjem til det originale Legoland, samt den første fabrik for det berømte legetøjsmærke. Parken har været åben siden slutningen af 1960’erne og tiltrækker mere end 1,9 millioner besøgende hvert år. Den har mere end 40 forlystelser, inklusiv fire rutsjebaner og et populært område kendt som Mini Land, der indeholder modeller af landskaber, byer og bygninger, der udelukkende består af legoklodser.

Andre populære seværdigheder og vartegn inkluderer Lalandia Billund AquaDome og Den Lille Havfrue på Langelinie i København.

Læs mere Læs mindre

Populære Færgeselskaber

 • Scandlines
  • Få pris
 • Fjord Line
  • Få pris
 • Color Line
  • Få pris
 • Stena Line
  • Få pris
Se alle færgeselskaber

Danmark anmeldelser

 • "En behalige rejse"

  Jeg rejste med min ældre mor der er svært gående. Personalet var meget behjælpelige og høflige. Færgen var desuden punktlig og ren. Desværre skulle man betale for WiFi, dette kunne med fordel have været gratis som en ekstra service :)

  Læs mere Læs mindre
 • "God kvalitet og service for pengene"

  👍👍👍👍

  Læs mere Læs mindre
 • "super god oplevelse"

  Fint personale service orienteret

  Læs mere Læs mindre
 • "Færge til Norge og retur"

  Præcis færge fine faciliteter

  Læs mere Læs mindre

Om bord på færgerne

Find ud af, hvordan der er om bord på færgerne, før du rejser.

Guides, videoer og anmeldelser

Ruter og havne i Danmark