COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Danmark

Danmark er et af Europas fineste lande med en rig kulturarv og fantastisk natur. Den skandinaviske nation, som er hjem til vikingerne, er berømt for sin arkitektur og sin historie med mange bygninger, som er blevet bygget af blond træ og metal.

Danmark er en fin destination i sig selv, men landets beliggenhed i den sydlige del af Skandinavien betyder at rejsende nemt kan passere ind i nabolandet Tyskland ad vej eller tage en færge til Sverige og Norge. Der er også gode forbindelser til Island og Færøerne.

Danmark består af en række øer, og selv om broer og tunneler er blevet bygget, er det stadig praktisk og sjovt at komme omkring med færge.

København ligger på østkysten af Danmarks største ø, Sjælland. En stor bro og tunnel forbinder byen til Malmø i Sverige, men man kan også krydse havet med færge. Der er mange daglige afgange fra Helsingør, som ligger lige op langs kysten fra København, til Helsingborg.

Der er også daglige lokale færgeservicer til Als, Samsø, Bornholm og Langeland.

Halvøen Jylland deler grænse med Tyskland, men det er langt nemmere at tage en færge, hvis man rejser fra det østlige Tyskland til en af Danmarks øer. I øjeblikket er der daglige færger mellem Rostock i Mecklenburg-Vorpommern og Gedser på sydspidsen af Sjælland, samt Puttgarden og Rødby.

Færgeforbindelsen mellem England og Danmark ophørte i enden af 2014 efter at have været i drift i næsten 140 år.

København er det største turistmål i landet. Dens mest besøgte attraktion er Tivoli, som er en stor forlystelsespark, der har været åben siden 1843, og er fyldt med forlystelser samt et teater og fantastiske udstillingshaller.

Københavns Zoologiske Have er også meget elsket, og hjem til dyr fra alle 7 kontinetner, inklusiv afrikanske løver, isbjørne og elefanter.

Billund i Jylland er hjem til det originale Legoland, samt den første fabrik for det berømte legetøjsmærke. Parken har været åben siden slutningen af 1960’erne og tiltrækker mere end 1,9 millioner besøgende hvert år. Den har mere end 40 forlystelser, inklusiv fire rutsjebaner og et populært område kendt som Mini Land, der indeholder modeller af landskaber, byer og bygninger, der udelukkende består af legoklodser.

Andre populære seværdigheder og vartegn inkluderer Lalandia Billund AquaDome og Den Lille Havfrue på Langelinie i København.

Populære Færgeselskaber

  • 47 Afgange Dagligt 45 m
  • Få pris
  • 14 Afgange Ugentlig 3 t 15 m
  • Få pris
  • 7 Afgange Dagligt 3 t 15 m
  • Få pris
  • 7 Afgange Ugentlig 10 t
  • Få pris

Danmark anmeldelser

 • "Superferry!"

  Jeg rejste for nyligt på Stena Britannica fra Harwich til Hook of Holland og jeg må sige at jeg var imponeret! Skibene er helt nye, så alt var helt i top – fra restauranterne til bar områderne, hvor man kan købe drinks til rimelige priser – og det kan man også med maden i buffet restauranten. Der var også en a’la carte stil restaurant, men den besøgte vi ikke.

  Læs mere Læs mindre
 • "Stena Lynx min favorit"

  Hurtig, pæn færge og hvis man vil til Irland om dagen på en hurtigfærge er dette den eneste made! Stena Plus lounge er også pæn. Behagelig er ordet til at beskrive denne færge.

  Læs mere Læs mindre
 • "Stena Europe, sikke et skib, 5 stjerner"

  Jeg elsker dette skib. Hun er havets dronning og en Kæmpe blandt færger. Personalet er venlige. Jeg vil anbefale morgen afgangen kl. 2:45 fra Fishguard.

  Læs mere Læs mindre
 • "Faciliteterne ombord"

  Jeg har rejst på denne færge to gange mellem Holyhead og Dublin retur. Jeg er meget tilfreds med denne tjeneste, meget familievenlig og mine børn, som er 13, 10 og 7 år elsker det. Min eneste klage er at jeg er træt af at lytte til Peter Pedal. Kan man ikke skifte dvd? Det har været den samme alle fire gange.

  Læs mere Læs mindre

Om bord på færgerne

Find ud af, hvordan der er om bord på færgerne, før du rejser.

Guides, videoer og anmeldelser

Ruter og havne i Danmark