Langnas
Kapellskar
Færger til Sverige
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Langnas til Kapellskar færge

Langnas Kapellskar færgeruten forbinder Ålandsøerne med Sverige og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Finnlines sejler op til 14 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 3 timer mens Tallink Silja servicen sejler op til 7 afgange ugentligt med en sejltid fra 7 timer 30 minutter.

Der er 21 overfarter Uge på Langnas Kapellskar ruten mellem Ålandsøerne og Sverige. Sammenlign nu og få den bedste pris!

For mere information, besøg vores Færger fra Ålandsøerne til Sverige side
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Mest spurgte spørgsmål

 • Hvor lang tid er færgen fra Langnas til Kapellskar?

  Færgeoverfarten fra Langnas til Kapellskar tager ca. 5h 15m. Overfartens varighed kan variere fra sæson til sæson, så vi anbefaler, at du tjekker den live.
 • Hvor meget koster færgen fra Langnas til Kapellskar?

  Langnas til Kapellskar færgeprisen kan variere afhængigt af sæsonen. Den gennemsnitlige pris for en færge fra Langnas til Kapellskar er 167 €.
 • Hvilke færgeselskaber sejler mellem Langnas og Kapellskar?

  Der er 2 populære færgeoperatører for Langnas til Kapellskar. Disse er
  • Finnlines
  • Tallink Silja
 • Hvordan kan jeg bestille færgebilletter fra Langnas til Kapellskar?

  Book færger fra Langnas til Kapellskar via vores tilbudsfinder, og tjek vores tilbudsside for at se de seneste færgetilbud.
 • Hvad er afstanden fra Langnas til Kapellskar?

  Afstanden mellem Langnas og Kapellskar er ca. 77 sømil.

Langnas Guide

Den finske by og havn Langnæs ligger i Lumperland regionen på den østlige side. Byen er hjemsted for den ældste overlevende kirke i området. Kirken, dedikeret til St Andrew, daterer tilbage til 1720erne. I 1960erne blev en ny færgeterminal bygget i byen, som er designet af Bengt Lundsten, og den var i brug mellem 1965 og 1975, hvorefter den blev lukket og helt fjernet i 1993. For at rumme de store færger, der sejler mellem Stockholm og Åbo, blev en ny terminal bygget i 1999. Terminalen bruges også som et alternativ til Mariehamn havn, på overfarter der har lidt passagertrafik til og fra Åland.

Der er færgeforbindelser fra Langnæs havn til Stockholm og Åbo. Check-ind for biler åbner 30 minutter før afgang for afrejse til Stockholm og 1 time før afgang for afrejse til Åbo.


Kapellskar Guide

Den svenske by Kapellskar ligger på Østersøkysten, ca. 90 km nord for Stockholm. Byens havn er den nordligste havn af havnene i Stockholm og er en af Sveriges største kør-på-kør-af havne, og vigtig for passagerer, der rejser til Finland, Rusland, Norge og Baltikum.
Kapellskar ligger i Norrtälje kommune i den øst centrale region i Sverige og er den største og nordligste kommune under Stockholms amt. Mange af regionens huse er sommerhuse, og på grund af sin placering på Stockholms skærgård, er den meget populær blandt besøgende, især fra Stockholm.
Der er færgeforbindelser fra Kapellskar til Finland, Estland og Åland med regelmæssige færger til Mariehamn, Naantali og Paldiski. Indtjekningen lukker en time før afgang.


Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking