Destination Gotland

Destination Gotland tilbyder en populære færgeoverfart mellem det svenske fastland og øen Gotland på vegne af den svenske regering.

Destination Gotlands flåde består af fire hurtigfærger, som transporterer mere end 1,6 millioner passagerer til Gotland årlig, og næsten en halv million biler.

Færgerne afgår fra havene i nynæshamn og Oskershamn og sejler til Visby, som ligger på den vestlige side af Gotland. Der er op til 18 rotationer dagligt i sommersæspnen, og overfarten fra Nynæshamn tager lidt over 3 timer, men afgangen fra Oskarshamn er lidt hurtigere og tager lidt under 3 timer.

Der er masser at se og lave om bord på færgerne, herunder spiseområder, butik, legerum for børn og biograf.

Uanset om man ønsker morgenmad, en snack, et større måltid eller en kop kaffe, er der noget for alle. The Food Market er altid åben under overfarten, og skibets restaurant serverer varm og kold mad.

Direct Ferries sammenligner sejlplaner og priser, baseret på dine søgekriterier, så du kan sammenligne Destination Gotland produkter med andre færgeselskabers sejlplaner og priser i en enkelt søgning. Sammenlign Destination Gotland sejlplaner og priser nu med alternative færgeselskaber før du booker din færgebillet for at sikre, at du finder den bedste løsning for din tur.

Læs mere Læs mindre

Alle Destination Gotland ruter

Destination Gotland kundeanmeldelser

 • "Dejlig tidlig morgen tur"

  Super sæder i forsalonen hvor vi sad stille og roligt med vores lille hund. Kan klart anbefales

  'Anonym' rejste med Destination Gotland

  Læs mere Læs mindre
 • "Dejlig færge, specielt hunde salon var fin"

  Dejligt med en hunde salon hvor der var både vandhane/vask så hundene kunne få vand under den lange sejltur, og kroge ved sæderne til at binde hundene. Færgen var forsinket fra Oskarshamn men det blev meddelt dage før via sms, så rigtig god service, dog havde systemet ikke check på dette, da vi fik en sms om at vi kunne booke til afgangen kl. 11:30 og færgen var udsat til kl. 13:00, så forvirringen var stor, og det forstod personalet også godt at vi var.

  'Steen ' rejste med Destination Gotland

  Læs mere Læs mindre
 • "Udmærket organisation"

  Alt virker perfekt og efter planen. Dog synes jeg at adresserne på afgangsstederne er svære at finde - til gps. Den første adresse fik jeg på sms, den anden sms til returrejse modtog jeg ikke.

  'Arne Petersen' rejste med Destination Gotland

  Læs mere Læs mindre
 • "Super sejllads"

  Det var en god oplevelse at rejse Oskarshamn -Visby. alt forløb perfekt og der var gode pladser man fik at sidde på. Betjeningen var god. Hvis der skulle siges noget, så kunne made dog godt have smagt af lidt mere.

  'Tom' rejste med Destination Gotland

  Læs mere Læs mindre