Destination Gotland

Destination Gotland tilbyder en populære færgeoverfart mellem det svenske fastland og øen Gotland på vegne af den svenske regering.

Destination Gotlands flåde består af fire hurtigfærger, som transporterer mere end 1,6 millioner passagerer til Gotland årlig, og næsten en halv million biler.

Færgerne afgår fra havene i nynæshamn og Oskershamn og sejler til Visby, som ligger på den vestlige side af Gotland. Der er op til 18 rotationer dagligt i sommersæspnen, og overfarten fra Nynæshamn tager lidt over 3 timer, men afgangen fra Oskarshamn er lidt hurtigere og tager lidt under 3 timer.

Der er masser at se og lave om bord på færgerne, herunder spiseområder, butik, legerum for børn og biograf.

Uanset om man ønsker morgenmad, en snack, et større måltid eller en kop kaffe, er der noget for alle. The Food Market er altid åben under overfarten, og skibets restaurant serverer varm og kold mad.

Direct Ferries sammenligner sejlplaner og priser, baseret på dine søgekriterier, så du kan sammenligne Destination Gotland produkter med andre færgeselskabers sejlplaner og priser i en enkelt søgning. Sammenlign Destination Gotland sejlplaner og priser nu med alternative færgeselskaber før du booker din færgebillet for at sikre, at du finder den bedste løsning for din tur.

Læs mere Læs mindre

Alle Destination Gotland ruter