Destination Gotland
Færgeselskab
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Destination Gotland

Destination Gotland tilbyder en populære færgeoverfart mellem det svenske fastland og øen Gotland på vegne af den svenske regering.

Destination Gotlands flåde består af fire hurtigfærger, som transporterer mere end 1,6 millioner passagerer til Gotland årlig, og næsten en halv million biler.

Færgerne afgår fra havene i nynæshamn og Oskershamn og sejler til Visby, som ligger på den vestlige side af Gotland. Der er op til 18 rotationer dagligt i sommersæspnen, og overfarten fra Nynæshamn tager lidt over 3 timer, men afgangen fra Oskarshamn er lidt hurtigere og tager lidt under 3 timer.

Der er masser at se og lave om bord på færgerne, herunder spiseområder, butik, legerum for børn og biograf.

Uanset om man ønsker morgenmad, en snack, et større måltid eller en kop kaffe, er der noget for alle. The Food Market er altid åben under overfarten, og skibets restaurant serverer varm og kold mad.

Direct Ferries sammenligner sejlplaner og priser, baseret på dine søgekriterier, så du kan sammenligne Destination Gotland produkter med andre færgeselskabers sejlplaner og priser i en enkelt søgning.

Sammenlign Destination Gotland sejlplaner og priser nu med alternative færgeselskaber før du booker din færgebillet for at sikre, at du finder den bedste løsning for din tur.

Destination Gotland routes and ports

Destination Gotland kundeanmeldelser

 • "Færge til tiden"

  Nem og komfortabel rejseform

  Læs mere Læs mindre
 • "En helt igennem behagelig sørejse"

  En færge med super gode faciliteter,godt med plads til at sidde og nyde turen.

  Læs mere Læs mindre
 • "Færgeturen var helt OK"

  Fin færgetur, men menu kortet er mangelfuldt, det kan ikke findes på nettet, da vi havde købt morgenmad, ser vi at andre kunder bliver forevist muligheden for varme retter. hvorfor kører de ikke på de fine TVskærme?

  Læs mere Læs mindre
 • "Skøn sejltur på stor og flot færge"

  Det er nu anden gang, at vi sejler med Direct Ferries fra Visby til Oskarshamn. Også denne gang var det en dejlig oplevelse. Alt fungerede perfekt, og det er en god ide at have fået tildelt pladser på forhånd.

  Læs mere Læs mindre

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking