COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Destination Gotland

Destination Gotland tilbyder en populære færgeoverfart mellem det svenske fastland og øen Gotland på vegne af den svenske regering.

Destination Gotlands flåde består af fire hurtigfærger, som transporterer mere end 1,6 millioner passagerer til Gotland årlig, og næsten en halv million biler.

Færgerne afgår fra havene i nynæshamn og Oskershamn og sejler til Visby, som ligger på den vestlige side af Gotland. Der er op til 18 rotationer dagligt i sommersæspnen, og overfarten fra Nynæshamn tager lidt over 3 timer, men afgangen fra Oskarshamn er lidt hurtigere og tager lidt under 3 timer.

Der er masser at se og lave om bord på færgerne, herunder spiseområder, butik, legerum for børn og biograf.

Uanset om man ønsker morgenmad, en snack, et større måltid eller en kop kaffe, er der noget for alle. The Food Market er altid åben under overfarten, og skibets restaurant serverer varm og kold mad.

Direct Ferries sammenligner sejlplaner og priser, baseret på dine søgekriterier, så du kan sammenligne Destination Gotland produkter med andre færgeselskabers sejlplaner og priser i en enkelt søgning.

Sammenlign Destination Gotland sejlplaner og priser nu med alternative færgeselskaber før du booker din færgebillet for at sikre, at du finder den bedste løsning for din tur.

Alle Destination Gotland ruter

Destination Gotland kundeanmeldelser

 • "Ud på eventyr"

  Familien skulle afsted med to biler. Det var lidt bøvlet, da vi skulle reservere hver for sig og derfor blev placeret to steder ombord på skibet. Hjemmesiden var også lidt svær at komme igennem, men det lykkedes trods alt efter lidt frustrationer og prøveforsøg. Gik lidt i panik da den første servicebesked kom at vores reservation ikke var gået igennem. Først ved 3 gennemlæsning af mailen opdagede vi nederst et link som blot informerede om sædevalg ombord på skibet. Men udover det, hyggelig lille færge, venlige søfolk der tog sig godt af gæsterne. Maden var udemærket, men lidt dyr ifht kvaliteten.

  Læs mere Læs mindre
 • "Ferie"

  God overfart

  Læs mere Læs mindre
 • "Sejltur til godtland"

  Fint overfart

  Læs mere Læs mindre
 • "Dejlig tidlig morgen tur"

  Super sæder i forsalonen hvor vi sad stille og roligt med vores lille hund. Kan klart anbefales

  Læs mere Læs mindre