COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Bornholm

Bornholm er en dansk ø i Østersøen, som har det danske fastland mod vest, Sverige mod nord, og Polen og Tyskland mod syd.

Øen består af dramatiske klippeformationer skrånende ned til magiske strand skove i norden og sandstrande i syden.

Der er færgeoverfarter til Bornholm året rundt fra Danmark, Sverige og Tyskland. Alle færger sejler til Rønne, som også er øens største by.

Bornholm har en tradition for at byde turister og besøgende velkommen, da øen længe har været et feriemål for danskerne selv. Nu tiltrækker øen besøgende længere væk fra, som kommer for at nyde de meget roste restauranter, strande og fiskerlandsbyer.

Øen har et udvalg af naturlige fornøjelser; i den østlige del ligger Pardisbakkerne, som tilbyder mange stier, så man kan udforske den danske natur på en vandretur; her kan man også oplevelse den tidlige begyndelse af øens bosættelse ved at tage en tur til Gamleborg, et fort fra jernalderen, som er en af Danmarks tidligste bygninger. På vestkysten ligger Helligdomsklipperne, og herfra kan man tage kyststien forbi de spektakulære klippeformationer, gennem vilde naturskove, og videre til Danmarks højeste vandfald.

Populære Færgeselskaber

  • 1 Afgang Ugentlig 5 t
  • Få pris
  • 1 Afgang Ugentlig 6 t
  • Få pris

Bornholm anmeldelser

 • "God tur"

  Vi var meget overraskede og tilfredse med den service vi fik og hele turen i det hele taget. Jeg kan bestemt anbefale denne færgeoverfart med Polferries.

  Læs mere Læs mindre
 • "Overfart april 2012"

  Meget tilfreds med denne overfart, det var sjovt! Den eneste dårlige ting var at der var en lidt dårlig lugt i toilettet i kabinen. Tak for alt.

  Læs mere Læs mindre
 • "Pænt skib"

  Vi tog færgen fra Rostock til Trelleborg og havde en behagelig rejse. Personalet var hjælpsomme, maden var ok og færgen var til tiden!

  Læs mere Læs mindre
 • "God tur"

  Jeg er lige kommet tilbage fra en tur med Polferries og jeg er meget tilfreds med det. Færgen var familievenlig, maden var god, men bedst af alt, de ansatte tog sig vidunderligt af passagererne. Jeg kan varmt anbefale Polferries og faciliteterne på denne færge!

  Læs mere Læs mindre

Om bord på færgerne

Find ud af, hvordan der er om bord på færgerne, før du rejser.

Guides, videoer og anmeldelser

Ruter og havne i Bornholm