Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3547 ruter og 765 havne i verden

Mere end 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til Bornholm

Bornholm er en dansk ø i Østersøen, som har det danske fastland mod vest, Sverige mod nord, og Polen og Tyskland mod syd.

Øen består af dramatiske klippeformationer skrånende ned til magiske strand skove i norden og sandstrande i syden.

Der er færgeoverfarter til Bornholm året rundt fra Danmark, Sverige og Tyskland. Alle færger sejler til Rønne, som også er øens største by.

Bornholm har en tradition for at byde turister og besøgende velkommen, da øen længe har været et feriemål for danskerne selv. Nu tiltrækker øen besøgende længere væk fra, som kommer for at nyde de meget roste restauranter, strande og fiskerlandsbyer.

Øen har et udvalg af naturlige fornøjelser; i den østlige del ligger Pardisbakkerne, som tilbyder mange stier, så man kan udforske den danske natur på en vandretur; her kan man også oplevelse den tidlige begyndelse af øens bosættelse ved at tage en tur til Gamleborg, et fort fra jernalderen, som er en af Danmarks tidligste bygninger. På vestkysten ligger Helligdomsklipperne, og herfra kan man tage kyststien forbi de spektakulære klippeformationer, gennem vilde naturskove, og videre til Danmarks højeste vandfald.

Læs mere Læs mindre

Populære Færgeselskaber

  • Polferries
    • Få pris

Ruter og havne i Bornholm