Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Tallinn havn

 • Med bil

  Tallinn havn ligger omkring 0,8 km fra byens center. Havnen er godt skiltet fra alle retninger.

 • Med tog

  Tallinn togstation har forbindende servicer til Moskva og St. Petersburg. Fra togstationen, kan man tage metro 1 eller 2 til havnen, eller man kan gå, hvilket tager ca. 10 minutter.

 • Parkering

  Der er parkeringsfaciliteter i havnen.

 • Adresse

  Tallink Silja, D Terminal, Uus-Sadam, 10120 Tallinn

 • Tallinn overnatningsmuligheder

  Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Tallinn før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Tallinn overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Tallinn færgeservicer

Tallinn Guide

Hvad kan man lave i Tallinn?

Selvom Tallinn er en moderne by, respekterer den stadig dens fascinerende kulturarv. Tallinn forener dens moderne ideer med autentiske traditioner og værdier. Den religiøse historie er indbygget i Tallinns DNA, og den bliver symboliseret ved de mange fængslende kirker og katedraler, der dominerer bycentrummet. Toompea bakke byder på mange betagende udsigter over den utrolige arkitektur. Oleviste kirke og Kumu kunstmuseum er særlige højdepunkter. Museet er spektakulært udefra, men den vidunderlige æstetik fortsætter, når man er indenfor. Unikke designs og malerier står på udstilling i et fornemt indre. De mange imponerende bygninger forvandler Tallinn s gammel by kvarter til et museum i og for sig selv, med maleriske skønne huse, der byder på indsigter til byens arkitektoniske historie. Paradiset af ældgammel arkitektur forlanger turisternes opmærksomhed, men der er meget mere at se i og omkring Tallinn. Kalamaja er et område med et overvæld af bars, smukke parker og fine restauranter, der er perfekte, hvis man vil nyde en udflugt med vennerne i solskinnet eller udforske de karismatiske gader, der står på række omkring bydelen.

Hvordan kommer besøgende omkring i Tallinn?

Gammel Byen kan nemt udforskes tilfods, men der findes også en bus- og sporvognsservice, hvis man leder efter hurtigere transport.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking