Arrecife til Santa Cruz de La Palma færge

Arrecife Santa Cruz de La Palma færgeruten forbinder Lanzarote med La Palma. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Trasmediterranea. Der er op til 1 afgange Uge med sejltid fra ca. 32 timer 1 minut.

Sejltiden og hyppigheden for Arrecife Santa Cruz de La Palma færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Arrecife - Santa Cruz de La Palma færgeselskaber

  • Trasmediterranea
    • 1 Afgang Ugentlig 32 t 1 minut
    • Få pris

Gennemsnitlige Arrecife Santa Cruz de La Palma Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Arrecife Santa Cruz de La Palma ruten er for en bil og 2 passagerer.

Arrecife Guide

Arrecife er beliggende på den spanske ø, Lanzarote, som er del af Kanariøerne. Byen, som også har en havn, ligger på østkysten af øen, og har færgeforbindelser til de andre Kanariske Øer, og til andre destinationer i Europa og Afrika.

Populære attraktioner i byen inkluderer Al Charco San Gines, som er en saltvand lagune, som ligger i byens centrum og er omgivet af fisker hytter.

Destinationer tilgængelige fra havnen inkluderer Cadiz, Las Palmas, Santa Cruz de La Palma og Huelva.

Santa Cruz de La Palma Guide

Santa Cruz de la Palma ligger på den kanariske ø La Palma, og er en smuk spansk by, hvis historiske kvarter, er blevet erklæret et historisk-kunstnerisk sted, har en række paladser, bygninger og huse, der indeholder elementer af typisk kanarisk arkitektur. Byen kan føre sin historie tilbage til den sidste del af det 15. århundrede, da Alonso Fernandez de Lugo erobrede øen . Populære attraktioner i byen inkluderer en række kirker og Shrine of Virgen de las Nieves og er, hvor en gammel tradition foregår; nedstigning af øens skytshelgen. Den berømte Calle Real gade er blevet erklæret et sted af kulturel interesse og et historisk-kunstnerisk sted og er byens hovedgade. Den er hovedsagdeligt brostensbelagt, og har butikker, torve, huse og interessante bygninger.

Der er færgeservicer fra byens havn til Cadiz på det spanske fastland, Tenerife, Gran Canaria og Lanzarote.