Motril
Al Hoceima
Færger til Marokko
Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse

Motril til Al Hoceima færge

Motril Al Hoceima færgeruten forbinder Spanien med Marokko. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Naviera Armas. Der er op til 6 afgange Uge med sejltid fra ca. 8 timer 1 minut.

Sejltiden og hyppigheden for Motril Al Hoceima færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Mest spurgte spørgsmål

Hvor lang tid er færgen fra Motril til Al Hoceima?

Færgeoverfarten fra Motril til Al Hoceima tager ca. 8h 01m. Overfartens varighed kan variere fra sæson til sæson, så vi anbefaler, at du tjekker den live.

Hvilke færgeselskaber sejler mellem Motril og Al Hoceima?

Der er 1 færgeoperatør for Motril til Al Hoceima, og dette er
  • Naviera Armas

Hvordan kan jeg bestille færgebilletter fra Motril til Al Hoceima?

Book færger fra Motril til Al Hoceima via vores tilbudsfinder, og tjek vores tilbudsside for at se de seneste færgetilbud.

Motril Guide

Motril ligger i den spanske provins Granada, og er den næststørste by ved Middelhavskysten. Byen ligger omkring 70 km fra byen Granada, tæt på Guadalfeo floden ved foden af Sierra Luhar bjergene, midvejs mellem Malaga og Almeria. For besøgende, der ønsker at udforske den kystnære region Andalusien, er Motril den perfekte by at bo i. De mange turister, der besøger byen nyder dens strande og solrige vejr, de lokale råvarer og kulturarven i byen og det omkringliggende område. Byen har også fremragende butikker, barer, restauranter og natklubber. Granadas kyst har et subtropisk klima, og dens varme vand i Middelhavet gør kysten til det perfekte sted for vandsport.

I den smukke marina finder du vandsportsfaciliteter og båd udflugter. Færger fra havnen afgår til Melilla, Al Hoceima og Nador.


Al Hoceima Guide

Al Hoceima er en by i Marokko, der ligger på kanten af Rif-bjergene, på kysten af Middelhavet. Byen betragtes ofte som en af de mest maleriske byer i landet med Rif-bjergene og havet i baggrunden. Byen kaldes også Biya af de lokale og blev koloniseret af Spanien i mere end tre årtier, da den blev kaldt Villa Sanjuro, og de spanske påvirkninger ses stadig tydeligt i byen på trods af de mange nye bygninger. Mange af byens indbyggere taler spansk som deres andet eller tredje sprog, men de fleste af indbyggerne er berbere fra Bucoya stammen, der taler tamazight som er en berbisk dialekt.

Fiskerbåde og færger bruger byens havn, og begge er vigtige for byens turisme. Turister kan leje lokale både til udflugter og fiskeri.


Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking