Motril til Al Hoceima færge

Motril Al Hoceima færgeruten forbinder Spanien med Marokko. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Naviera Armas. Der er op til 4 afgange Uge med sejltid fra ca. 5 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Motril Al Hoceima færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Motril - Al Hoceima færgeselskaber

  • Naviera Armas
    • 4 Afgange Ugentlig 5 t
    • Få pris

Gennemsnitlige Motril Al Hoceima Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Motril Al Hoceima ruten er for en bil og 2 passagerer.

Motril Guide

Motril ligger i den spanske provins Granada, og er den næststørste by ved Middelhavskysten. Byen ligger omkring 70 km fra byen Granada, tæt på Guadalfeo floden ved foden af Sierra Luhar bjergene, midvejs mellem Malaga og Almeria. For besøgende, der ønsker at udforske den kystnære region Andalusien, er Motril den perfekte by at bo i. De mange turister, der besøger byen nyder dens strande og solrige vejr, de lokale råvarer og kulturarven i byen og det omkringliggende område. Byen har også fremragende butikker, barer, restauranter og natklubber. Granadas kyst har et subtropisk klima, og dens varme vand i Middelhavet gør kysten til det perfekte sted for vandsport.

I den smukke marina finder du vandsportsfaciliteter og båd udflugter. Færger fra havnen afgår til Melilla, Al Hoceima og Nador.

Al Hoceima Guide

Al Hoceima er en by i Marokko, der ligger på kanten af Rif-bjergene, på kysten af Middelhavet. Byen betragtes ofte som en af de mest maleriske byer i landet med Rif-bjergene og havet i baggrunden. Byen kaldes også Biya af de lokale og blev koloniseret af Spanien i mere end tre årtier, da den blev kaldt Villa Sanjuro, og de spanske påvirkninger ses stadig tydeligt i byen på trods af de mange nye bygninger. Mange af byens indbyggere taler spansk som deres andet eller tredje sprog, men de fleste af indbyggerne er berbere fra Bucoya stammen, der taler tamazight som er en berbisk dialekt.

Fiskerbåde og færger bruger byens havn, og begge er vigtige for byens turisme. Turister kan leje lokale både til udflugter og fiskeri.