Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 2911 ruter og 612 havne i verden

Mere end 2.5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1.2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til El Hierro

El Hierro er den mindste af de Kanariske Øer, og ligger sydvest for sine mere kendte naboer. Den kaldes nogle gange ”Meridian Island” og ligger i Atlanterhavet ud for Afrikas kyst.

El Hierros afsides beliggenhed og klippe-foret kyster gav engang øen ry for at være ”øen ved verdens ende”, indtil Christopher Columbus berømte rejse i 1492 endte dette rygte.

Der er færgeoverfarter de fleste dage fra Los Cristianos havn på den nærliggende ø Tenerife, til Valverde på El Hierro. Selve Tenerife er godt forbundet til resten af De Kanariske Øer og det spanske fastland og har to lufthavne, så kan anvendes som en base for videre rejse til El Hierro.

Øens beliggenhed har altid været en af dens mest tiltalende attraktioner. Som det er tilfældet med alle de Kanariske Øer, er El Hierro vulkansk og terrænet er dramatisk bjergrigt med enorme forrevne klipper.

El Hierro har meget at tilbyde besøgende, der er helt unikt; så meget, at øen blev udpeget et Unesco verdensarv område som et Biosphere Reserve i 2000, hvilket betyder, at 60% af området er beskyttet for at bevare dens naturlige og kulturelle mangfoldighed.

Læs mere Læs mindre

Populære Færgeselskaber

 • Naviera Armas
  • Få pris

El Hierro anmeldelser

 • "La Gomera oplevelse"

  Jeg fandt personalet mest nyttige, især da jeg havde lejet en bil i Tenerife, og havde brug for at hente boarding kort ved terminalen. Boarding var meget velordnet og til tiden. Faciliteterne om bord var ideel for den korte overfart til La Gomera. Hjemrejsen var fejlfri og til tiden. Jeg kan varmt anbefale denne service.

  Læs mere Læs mindre
 • "Los Cristianos - San Sebastian retur."

  Vi savnede morgenmad på morgen færgen kl 07:00 og aftensmad på aftenfærgen kl 17:45

  Læs mere Læs mindre
 • "Morgen tur Las Palmas-Santa Cruz de Tenerife"

  En meget god måde, at rejse mellem de to øer, og er klart at foretrække over at flyve. Selve turen varede 2,5 timer. Jeg var meget imponeret over personalet, alle var hjælpsomme, høflige og meget professionelle. Selv om vi tog en tidlige afgang, vil jeg stadig anbefale det – Det var spektakulært at ankomme ind i havnen i SCDT om morgnen!

  Læs mere Læs mindre
 • "Las Palmas Tenerife: god....Tenerife El Hierro...ikke god"

  På grund af sejlplanerne på disse færger, har man kun sol i 45 minutter, hvis man rejser Las Palmas – Tenerife kl. 16:00. Man kan sidde udenfor på denne færge, uden at inhalere cigaretrøg. Fra Tenerife til El Hierro skal man rejse med bus 110 eller 111 til den anden side af øen, hvorfra færgen KUN sejler kl. 17:30. På denne båd kan man ikke sidde udenfor og inhalere frisk luft, og det er en katastrofe, hvis man lider af søsyge....den del af havet er mere uroligt....eller færgen er mindre.....men det var ikke en rar oplevelse.

  Læs mere Læs mindre

Om bord på færgerne

Find ud af, hvordan der er om bord på færgerne, før du rejser.

Guides, videoer og anmeldelser

Ruter og havne i El Hierro