COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Færger til El Hierro

El Hierro er den mindste af de Kanariske Øer, og ligger sydvest for sine mere kendte naboer. Den kaldes nogle gange ”Meridian Island” og ligger i Atlanterhavet ud for Afrikas kyst.

El Hierros afsides beliggenhed og klippe-foret kyster gav engang øen ry for at være ”øen ved verdens ende”, indtil Christopher Columbus berømte rejse i 1492 endte dette rygte.

Der er færgeoverfarter de fleste dage fra Los Cristianos havn på den nærliggende ø Tenerife, til Valverde på El Hierro. Selve Tenerife er godt forbundet til resten af De Kanariske Øer og det spanske fastland og har to lufthavne, så kan anvendes som en base for videre rejse til El Hierro.

Øens beliggenhed har altid været en af dens mest tiltalende attraktioner. Som det er tilfældet med alle de Kanariske Øer, er El Hierro vulkansk og terrænet er dramatisk bjergrigt med enorme forrevne klipper.

El Hierro har meget at tilbyde besøgende, der er helt unikt; så meget, at øen blev udpeget et Unesco verdensarv område som et Biosphere Reserve i 2000, hvilket betyder, at 60% af området er beskyttet for at bevare dens naturlige og kulturelle mangfoldighed.

Populære Færgeselskaber

  • 7 Afgange Ugentlig 2 t 30 m
  • Få pris

El Hierro anmeldelser

 • "Weekend tur"

  Dette var første gang med Fred Olsen Express, og det var dejligt at blive mødt af smilende ansigter på kontoret. Båden var ren og meget behagelig, selv for en kort tur. Min eneste kritik er, at det skulle bør gøres mere klart, at man også skal have et boarding kort på returen, da der var mindst 16 mennesker, som måtte skynde sig at hente deres boarding kort, efter de prøvede at komme ombord.

  Læs mere Læs mindre
 • "Fantastisk tur"

  Meget behagelig tur. Jeg vil anbefale.

  Læs mere Læs mindre
 • "Fred Olsen færge"

  Overfarten var godt organiseret, personalet var venlige og det var en meget effektiv tur.

  Læs mere Læs mindre
 • "God oplevelse"

  Alt var perfekt.

  Læs mere Læs mindre

Om bord på færgerne

Find ud af, hvordan der er om bord på færgerne, før du rejser.

Guides, videoer og anmeldelser

Ruter og havne i El Hierro