COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Los Cristianos - Valverde er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Tenerife til El Hierro side

Los Cristianos - Valverde færgeselskaber

  • 6 Sailings Weekly 2 hr 30 min
  • Get price

Los Cristianos Valverde færge anmeldelser

 • "God tur"

  rigtig god god, jeg vil bruge igen.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre

Los Cristianos til Valverde færge

Los Cristianos Valverde færgeruten forbinder Tenerife med El Hierro. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Naviera Armas. Der er op til 6 afgange Uge med sejltid fra ca. 2 timer 30 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Los Cristianos Valverde færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Los Cristianos Guide

Den spanske by og havn Los Cristianos ligger på den kanariske ø Tenerife. Byens centrum ligger omkring Los Cristianos bugt, men er gradvist vokset ind i landet. Mange ældre bygninger forbliver i byen, og der er to strande, der består af sort vulkansk sand, og en række barer, restauranter og natklubber. I promenade området, væk fra strandene, er der mange butikker.

Hvis man følger promenanden mod vest, kommer man til Playa de las Americas, som har et ry for at være fest hovedstaden på Tenerife. Der er mange natklubber og barer, men her kan du også finde et fremragende udvalg af butikker. Hvis du leder efter en roligere erfaring, kan du tage færgen til øen La Gomera, hvor regnskoven venter på at blive efterforsket. Overfarten tager omkring 70 minutter.

Fra byens havn er der færgeforbindelser til Valverde, San Sebastian de la Gomera og Santa Cruz de la Palma.


Valverde Guide

Valverde er hovedstaden på den kanariske ø El Hierro, og er en temmelig rolig by, der er omgivet af smuk natur. Byen ligger på et bjerg, der er omkring 600 meter over havets overflade og er den eneste hovedstad på De Kanariske Øer, der ikke har en kystnær beliggenhed. En vigtig og populær attraktion i byen er kirken Santa Maria e la Concepcion, som daterer tilbage til det 18. århundrede. I kirken er en udskæring af Jomfru Maria fra det 18. århundrede og en Cristo de la Columna, en genovesisk skulptur, som er af stor kunstnerisk interesse.