Valverde til Los Cristianos færge

Valverde Los Cristianos færgeruten forbinder El Hierro med Tenerife. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Naviera Armas. Der er op til 8 afgange Uge med sejltid fra ca. 2 timer 20 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Valverde Los Cristianos færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Valverde - Los Cristianos færgeselskaber

  • Naviera Armas
    • 8 Afgange Ugentlig 2 t 20 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Valverde Los Cristianos Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Valverde Los Cristianos ruten er for en bil og 1 passager.

Valverde Guide

Valverde er en kommune på De Kanariske Øer i provinsen Santa Cruz de Tenerife. Byen, som ligger på den nordøstlige kyst af øen El Hierro, er den mindste hovedstad på De Kanariske Øer, og den eneste, der ligger ved kysten. Byens klima, som generelt er mildt hele året rundt, gør den til et populært rejsemål for turister, selv om byen egentlig ikke har så meget at tilbyde og sidder på toppen af en blæsende bjergryg med udsigt over Atlanterhavet. Byens bygninger er lave og hvidkalkede og er ikke så smukke som dem, der findes i nogle af de andre hovedstæder på De Kanariske Øer. Men på en klar dag, er der fantastiske udsigter fra byen.

Der er færgeforbindelser fra Valverde til Los Cristianos og San Sebastian de la Gomera.

Los Cristianos Guide

Den spanske by Los Cristianos er en af de mest populære feriesteder på øen Tenerife, en af De Kanariske Øer. Byens strande er smukke og travle og dens havn tilbyder fisketure og dykning ved den nærliggende ø La Gomera.

I byens tidlige historie var den en lille fiskerby, der i de seneste årtier har oplevet en betydelig vækst og ekspansion. Byens gågade, som ligger ved siden af stranden, er hvor der er mest liv, og langs promenaden vil man finde mange restauranter, barer og cafeer, der tilbyder god lokal og international mad.

Tager du en tur væk fra dette område, vil du kunne finde mange eksklusive boutiques, og fantastiske butikker med gode tilbud.

Der er færgeforbindelser fra byens havn til Valverde, San Sebastian de la Gomera og Santa Cruz de La Palma.