Santa Cruz de Tenerife til Santa Cruz de La Palma færge

Santa Cruz de Tenerife Santa Cruz de La Palma færgeruten forbinder Tenerife med La Palma. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Trasmediterranea. Der er op til 1 afgange Uge med sejltid fra ca. 5 timer 30 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Santa Cruz de Tenerife Santa Cruz de La Palma færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Santa Cruz de Tenerife - Santa Cruz de La Palma færgeselskaber

  • Trasmediterranea
    • 1 Afgang Ugentlig 5 t 30 m
    • Få pris

Gennemsnitlige Santa Cruz de Tenerife Santa Cruz de La Palma Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Santa Cruz de Tenerife Santa Cruz de La Palma ruten er for en bil og 2 passagerer.

Santa Cruz de Tenerife Guide

Byen Santa Cruz de Tenerife er beliggende på den spanske ø Tenerife, og er hovedstaden på øgruppen sammen med Las Palmas. Byen, som normalt bare kaldes Santa Cruz, er beliggende i den nordøstlige del af Tenerife, omkring 210 km ud for den nordvestlige kyst af Afrika.

Byens havn spiller en vigtig rolle i samhandelen mellem Europa, Afrika og Amerika. Der er færgeforbindelser til fastlandet Spanien, resten af De Kanariske Øer og videre.

Santa Cruz de La Palma Guide

Santa Cruz de la Palma ligger på den kanariske ø La Palma, og er en smuk spansk by, hvis historiske kvarter, er blevet erklæret et historisk-kunstnerisk sted, har en række paladser, bygninger og huse, der indeholder elementer af typisk kanarisk arkitektur. Byen kan føre sin historie tilbage til den sidste del af det 15. århundrede, da Alonso Fernandez de Lugo erobrede øen . Populære attraktioner i byen inkluderer en række kirker og Shrine of Virgen de las Nieves og er, hvor en gammel tradition foregår; nedstigning af øens skytshelgen. Den berømte Calle Real gade er blevet erklæret et sted af kulturel interesse og et historisk-kunstnerisk sted og er byens hovedgade. Den er hovedsagdeligt brostensbelagt, og har butikker, torve, huse og interessante bygninger.

Der er færgeservicer fra byens havn til Cadiz på det spanske fastland, Tenerife, Gran Canaria og Lanzarote.