Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Cagliari havn

 • Med bil

  Cagliari er godt skiltet på hele Sardinien. Hovedvejene på øen er 125 (Orientale Sarda Palau), 131 (Carlo Felice motorvej fra Porto Torres) og 130 (Iglesiente hovedvej fra Iglesias). Cagliari havn er godt skiltet når du kommer nær byens center.

 • Med tog

  Du kan komme til Cagliari togstation fra Olbia og Porto Torres. For mere information, se Trenitalia hjemmeside.

 • Med bus

  Arst Bus Service (Azienda Regionale Sarda Trasporti) kører gennem de fleste hovedbyer på Sardinien. Besøg Arst Sardegna for mere information.

 • Adresse

  Molo Sanità Porto di Cagliari 09123 Cagliari, Sardinien

 • Cagliari overnatningsmuligheder

  Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Cagliari før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Cagliari overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Cagliari færgeservicer

Cagliari Guide

Cagliari Guide

Cagliari er Sardiniens hovedstad og øens største by og byder både på historiske seværdigheder og en meget moderne atmosfære. Byen blev bygget på syv bakker og stammer helt tilbage fra før fønikisk-punisk tid. I mange århundreder var havnen i Cagliari den vigtigste adgang til øen, hvor mange folkefærd og kulturer kom til. Området ved havnen, der kaldes Marina, er et populært mødested på grund af de mange restauranter, cafeer, barer og madsteder. Ikke langt herfra ligger Poetto stranden, der er en af de smukkeste strande på Sardinien, og som tiltrækker både lokale indbyggere og turister. Cagliari er adgangsporten til Sardinien og herfra er hele øen indenfor rækkevidde. Man kan udforske Sardinien i bil, men øen er også ideel for rejsende som gerne vil være aktive; gåture, vandring, fiskeri og ridning. De mange strande er for dem som ønsker en afslappet ferie eller dem som gerne vil sejle, surfe, dykke eller snorkle.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking