Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Olbia havn

 • Med bil

  Olbia ligger nordøst på Sardinien. Olbia havn er godt skiltet fra byens center. Kørende fra Cagliari skal tage SS-131 og efter Oristano, SS-131 mod Olbia og Golfo Aranci. Kørende fra Alghero skal tage SS-127 og i nærheden af Sassari, tag SS-131 og når Oschiri, følg SS-199.

 • Med tog

  Olbia togstation er godt forbundet til resten af øen. For mere information, besøg Trenitalia hjemmeside.

 • Adresse

  Stazione Marittima Isola Bianca I - 07026 Olbia

 • Olbia overnatningsmuligheder

  Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Olbia før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Olbia overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Olbia færgeservicer

Olbia Guide

Olbia Guide

Olbia ligger på Costa Smeralda, som er en af de smukkeste kyststrækninger ved Middelhavet. Byen ligger på den italienske ø, Sardinien. Olbia er et populært feriested for de rige og berømte, men det fantastiske område har også meget at tilbyde de prisbevidste rejsende. På den ene side er der den vilde og klippefyldte kyst til de mere aktive rejsende med mange muligheder for at vandre og klatre. På den anden side er der smukke sandstrande, som er ideelle til lange dovne dage ved vandet. Selvom området omkring Olbia har været beboet siden det 8. århundrede f.kr. blev byen ikke grundlagt før det 6. århundrede f.kr. Karthagenienserne valgte stedet på grund af den naturlige havn, der leverer fremragende adgang til Italien.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking