COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Civitavecchia - Tunis er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Rom til Tunesien side

Om bord på færgerne

Civitavecchia - Tunis færgeselskaber

  • 1 Sailing Weekly 17 hr 30 min
  • Get price
  • 1 Sailing Weekly 25 hr 30 min
  • Get price

Civitavecchia Tunis færge anmeldelser

 • "Gik som planlagt"

  Tak for overfarten. Alt gik godt og jeg returnere til dette GNV skib snart.

  'Splendid' travelled on Splendid

  Læs mere Læs mindre
 • "Tur med GNV"

  Jeg har rejst adskillige gange med GNV og glæder mig altid. God pris, fremragende velkommen om bord fra personalet og altid en god stemning. Faciliteterne er af høj standard (hytter og mad).

  'Fantastic' travelled on Fantastic

  Læs mere Læs mindre

Civitavecchia til Tunis færge

Civitavecchia Tunis færgeruten forbinder Rom med Tunesien og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Grimaldi Lines sejler op til 1 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 17 timer 30 minutter mens Grandi Navi Veloci servicen sejler op til 1 afgange ugentligt med en sejltid fra 25 timer 30 minutter.

Der er 2 overfarter Uge på Civitavecchia Tunis ruten mellem Rom og Tunesien. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Civitavecchia Guide

Civitavecchia er beliggende i Lazio regionen i det centrale Italien, ca. 80 km nordvest for Rom. Det arkæologiske museum i byen er beliggende i en bygning fra det 18. århundrede. Bygningen blev oprindeligt bygget for huse hovedkvarteret for den pavelig garnison. I museet kan besøgende se arkæologiske fund fra byen Centumcellae (det gamle navn for Civitavecchia), og fra byens omkringliggende omgivelser. På Civitavecchias hovedplads vil besøgende også finde en anden interessant attraktion. Katedralen dedikeret tiL San Francs af Assisi blev bygget over en kirke, der allerede eksisterede, og som de franciskanske fædre havde buygget på koncession af pave Paul V i 1610.

Byens havn, dannet af to moler og en bølgebryder, har færgeforbindelser til bl.a. Sicilien, Sardinien og Tunesien.


Tunis Guide

Byen Tunis er hovedstaden i Tunesien og ligger i den nordlige del af landet, tæt på Carthage og Sidi Bou Said. Byen har en dejlig blanding af arkitektoniske stilarter, brede veje og smalle gyder, som fanger ånden af syden og det nordlige middelhavsområde. Stenmurerne af byens Medina fra det 9. århundrede, eksisterer ikke længere, men dens smalle gader, basarer, moskeer og andre historiske bygninger, eksisterer stadig og er blevet erklæret et Unesco verdensarv område. I skarp kontrast til den gamle bydel, er Ville Nouvelle (Nye By) ordnet og har en kolonial elegance, der blev bygget af franskmændene. I byens centrum er der nogle dejlige bygninger, herunder et art nouveau teater og en katedral bygget i romersk byzantinsk stil.