Civitavecchia til Tunis færge

Civitavecchia Tunis færgeruten forbinder Rom med Tunesien og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Grandi Navi Veloci sejler op til 1 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 27 timer mens Grimaldi Lines servicen sejler op til 1 afgange ugentligt med en sejltid fra 19 t.

Der er 2 overfarter Uge på Civitavecchia Tunis ruten mellem Rom og Tunesien. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Civitavecchia - Tunis færgeselskaber

  • Grandi Navi Veloci
    • 1 Afgang Ugentlig 27 t
    • Få pris
  • Grimaldi Lines
    • 1 Afgang Ugentlig 19 t
    • Få pris

Gennemsnitlige Civitavecchia Tunis Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Civitavecchia Tunis ruten er for en bil og 2 passagerer.

Civitavecchia Guide

Civitavecchia er beliggende i Lazio regionen i det centrale Italien, ca. 80 km nordvest for Rom. Det arkæologiske museum i byen er beliggende i en bygning fra det 18. århundrede. Bygningen blev oprindeligt bygget for huse hovedkvarteret for den pavelig garnison. I museet kan besøgende se arkæologiske fund fra byen Centumcellae (det gamle navn for Civitavecchia), og fra byens omkringliggende omgivelser. På Civitavecchias hovedplads vil besøgende også finde en anden interessant attraktion. Katedralen dedikeret tiL San Francs af Assisi blev bygget over en kirke, der allerede eksisterede, og som de franciskanske fædre havde buygget på koncession af pave Paul V i 1610.

Byens havn, dannet af to moler og en bølgebryder, har færgeforbindelser til bl.a. Sicilien, Sardinien og Tunesien.

Tunis Guide

Byen Tunis er hovedstaden i Tunesien og ligger i den nordlige del af landet, tæt på Carthage og Sidi Bou Said. Byen har en dejlig blanding af arkitektoniske stilarter, brede veje og smalle gyder, som fanger ånden af syden og det nordlige middelhavsområde. Stenmurerne af byens Medina fra det 9. århundrede, eksisterer ikke længere, men dens smalle gader, basarer, moskeer og andre historiske bygninger, eksisterer stadig og er blevet erklæret et Unesco verdensarv område. I skarp kontrast til den gamle bydel, er Ville Nouvelle (Nye By) ordnet og har en kolonial elegance, der blev bygget af franskmændene. I byens centrum er der nogle dejlige bygninger, herunder et art nouveau teater og en katedral bygget i romersk byzantinsk stil.