Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Arbatax havn

 • Med bil

  Arbatax er beliggende på den østlige side af Sardinien, ca. 5 km fra Tortoli. Du kan komme til Tortoli fra Olbia ved at køre sydpå af SS131 motorvej mod Dorgali og derefter følge skiltene.

 • Med bus

  Arst Bus Service (Azienda Regionale Sarda Trasporti) servicerer gennem de fleste større byer på Sardinien. Besøg Arst Sardegna hjemmeside for mere information.

 • Adresse

  Piazzale Scogli Rossi I 08041 Arbatax, Sardinien

 • Arbatax overnatningsmuligheder

  Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Arbatax før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Arbatax overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Arbatax færgeservicer

Arbatax Guide

Arbatax Guide

Arbatax er en lille havn som ligger i Ogliastraet regionen. Centeret af den lille by stiger fra bunden af Cap Bellavista – et territorium, der er beriget med det grønbrogede middelhavs pur og berømt for dens karakteristiske røde sten. En sand eksplosion af farver opstår i kilden med kontrasten af stenene af næsset og revet, strandens hvide sand og det klare hav. En naturlig ramme til dette er en panorama af de omgivende bjerge, som er de højeste på øen. Fra Arbatax havn er der færgeservicer til Civitavecchia, Fiumbino og Genova.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking