COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Genova - Porto Torres er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Italien til Sardinien side

Om bord på færgerne

Genova - Porto Torres færgeselskaber

  • 7 Sailings Weekly 13 hr
  • Get price
  • 7 Sailings Weekly 10 hr 30 min
  • Get price

Genova Porto Torres færge anmeldelser

 • "Genova - Porto Torres"

  Generelt var overfarten tilfredsstillende. På den positive side: vi sejlede og ankom til tiden, og kabinen var rimelig, behagelig, rummelig og ren. Faciliteterne var på færgen var varierende. Self-service restauranten om bord var god. På den negative side: organisationen var temmelig kaotisk, ingen til at vejlede biler til færgen og fra færgen, vi blev tildelt en kabine, der ikke var den vi havde booket og det meste af personalet var uvenlige.

  'Bithia' travelled on Bithia

  Læs mere Læs mindre
 • "Genova Porto Torres"

  Færgebillet, bar og mad meget dyrt. Resten var godt.

  'Bithia' travelled on Bithia

  Læs mere Læs mindre
 • "Færge"

  Første gang med denne service. Effektiv og faciliteterne om bord variere.

  'Athara' travelled on Athara

  Læs mere Læs mindre
 • "Sharden & Nuraghes færger"

  Vi sejlede fra Genova til Porto Torres på Sardinien på Sharden, og returnerede et par dage senere på Nuraghes. Ankom til Genova et par timer før afgangen, og der var masser af biler, i alle forskellige retningen udenfor havnen. Vi måtte vente i kø i ca. en time, før de begyndte indtjekningen. Jeg afleverede min booking bekræftelse, men fik af vide, at jeg måtte gå til billetkontoret for at få billetterne. Dette var ikke noget stort problem, da vi var tidligt på den, men det ville have været rart at vide dette før. Bekræftelsen siger bare ”billetter skal hentes ved check ind”. Så vær opmærksom på, at man skal gå til billetkontoret for at udveksle bekræftelsen for billetter, og derefter vende tilbage til indtjekningen, før man fortsætter til skibet. Om bord hentede vi vores nøgle til kabinen med det samme, uden noget besvær. Vi havde en 4 sengs kabine med koøje, som var ren og meget behagelig. Både Sherden og Nyraghes var rene, og vi havde en dejlig overfart begge veje. Vi sov godt, og der var ikke meget andet at lave om bord. Efter en hurtig drink i baren, besluttede vi os for at trække os tilbage. Det vil sikkert være nemmere at gøre igen, efter at have lært nogle vigtige ting på denne første rejse.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre

Genova til Porto Torres færge

Genova Porto Torres færgeruten forbinder Italien med Sardinien og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Grandi Navi Veloci sejler op til 7 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 13 timer mens Tirrenia servicen sejler op til 7 afgange ugentligt med en sejltid fra 10 timer 30 minutter.

Der er 14 overfarter Uge på Genova Porto Torres ruten mellem Italien og Sardinien. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Genova Guide

Den italienske by Genova ligger ved middelhavskysten i regionen Liguria. Byens gamle bydel, som har en lang og rig historie i kunst, musik, arkitektur og gastronomi blev erklæret et Unesco verdensarv område i 2006. Derudover blev byen erklæret den europæiske kulturhovedstad i 2004.

Labyrinten af torve og smalle gade udgør Genovas historiske centrum. Der er indflydelse fra middelalderen og det 16. århundrede her. Besøgende kan stadig se rester fra murerne fra det 17. århundrede nær San Lorenzo Katedral.

Genovas havn er Italiens største kommercielle og industrielle havn, og en af de travleste havne i Middelhavet. Færgeterminalen, som ligger i Chiappella mellem Ponte Asserto og Ponte Colombo, er på mange etager og med god adgang for kørestole. Færger fra havnen sejler generelt mod Sardinien, Sicilien, Korsika, Spanien, Tunesien og Marokko.


Porto Torres Guide

Den italienske by Porto Torres ligger på vestkysten af øen Sardinien, omkring 25 km øst for Gorditanian halvø. Byen, med sin 2000 års historie, er et dejligt sted at besøge, og har både en masse kultur og smukke strande. Byen blev grundlagt i 46 e.kr. af Julius Cæsar og resterne af den antikke by Turris Libisonis er stadig synlige. En populær attraktion i byen er det nationale arkæologiske museum og det arkæologiske område, hvor vigtige artefakter udstilles. Byen har også en række parker og grønne områder, der er åbne for offentligheden og er fantastiske steder at slappe af og nyde byens flora og fauna. Der er også mange restauranter i Porto Torres, hvor man kan nyde det lokale køkken.

Der er færgeforbindelser fra havnen til Genova, Marseille, Toulon, Barcelona, Civitavecchia og Propriano.