Palermo til Tunis færge

Palermo Tunis færgeruten forbinder Sicilien med Tunesien og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Grandi Navi Veloci sejler op til 1 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 11 timer mens Grimaldi Lines servicen sejler op til 2 afgange ugentligt med en sejltid fra 10 t.

Der er 3 overfarter Uge på Palermo Tunis ruten mellem Sicilien og Tunesien. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Palermo - Tunis færgeselskaber

  • Grandi Navi Veloci
    • 1 Afgang Ugentlig 11 t
    • Få pris
  • Grimaldi Lines
    • 2 Afgange Ugentlig 10 t
    • Få pris

Gennemsnitlige Palermo Tunis Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Palermo Tunis ruten er for en bil og 2 passagerer.

Palermo Guide

Den italienske by Palermo ligger i den nordvestlige del af Sicilien, ved bugten Palermo i Det Tyrrhenske Hav. Byen har et ry i hele verden for sin historie, gastronomi, kultur og arkitektur. Mange besøgende strømmer til byen og den er nu hovedbyen for Siciliens kultur, handel og turisme. Byens centrum har mange fine eksempler på paladser og kirker, som giver vej til områder, hvor livsstilen ikke synes at have ændret sig i århundrede. Dette ses nok mest tydeligt i markederne i Palermo.

Fra byens havn er der færgeforbindelser til Genova, Civitavecchia, Napoli og Tunesien.

Tunis Guide

Byen Tunis er hovedstaden i Tunesien og ligger i den nordlige del af landet, tæt på Carthage og Sidi Bou Said. Byen har en dejlig blanding af arkitektoniske stilarter, brede veje og smalle gyder, som fanger ånden af syden og det nordlige middelhavsområde. Stenmurerne af byens Medina fra det 9. århundrede, eksisterer ikke længere, men dens smalle gader, basarer, moskeer og andre historiske bygninger, eksisterer stadig og er blevet erklæret et Unesco verdensarv område. I skarp kontrast til den gamle bydel, er Ville Nouvelle (Nye By) ordnet og har en kolonial elegance, der blev bygget af franskmændene. I byens centrum er der nogle dejlige bygninger, herunder et art nouveau teater og en katedral bygget i romersk byzantinsk stil.