COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Civitavecchia - Cagliari er en af vores travelste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre afgangen du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Rom til Sardinien side

Civitavecchia - Cagliari færgeselskaber

  • 8 Sailings Weekly 13 hr
  • Get price
  • 3 Sailings Weekly 13 hr
  • Get price

Civitavecchia Cagliari færge anmeldelser

 • "Behagelig færge"

  Jeg har brugt Tirrenia færger til Sardinien seks gange i det sidste halve år, og jeg kan stærkt anbefale dem. Skibene er meget behagelige og servicen er effektiv.

  'Bonaria' travelled on Bonaria

  Læs mere Læs mindre
 • "Civitavecchia-Cagliari og retur"

  Fantastisk tur, behagelig kabine i forhold til andre selskaber. Eneste fejl: Cagliari havnekontor var overfyldt og procedurer for lange.

  'Bonaria' travelled on Bonaria

  Læs mere Læs mindre
 • "Civitivecchia til Cagliari"

  Den bedste måde at komme til Cagliari for første gang. Min kone og jeg rejste i slutningen af juni 2014. faciliteterne, maden og servicen på Amiscora var fremragende. Jeg anbefaler.

  'Amsicora' travelled on Amsicora

  Læs mere Læs mindre

Civitavecchia til Cagliari færge

Civitavecchia Cagliari færgeruten forbinder Rom med Sardinien og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Tirrenia sejler op til 8 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 13 timer mens Grimaldi Lines servicen sejler op til 3 afgange ugentligt med en sejltid fra 13 timer.

Der er 11 overfarter Uge på Civitavecchia Cagliari ruten mellem Rom og Sardinien. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Civitavecchia Guide

Civitavecchia er beliggende i Lazio regionen i det centrale Italien, ca. 80 km nordvest for Rom. Det arkæologiske museum i byen er beliggende i en bygning fra det 18. århundrede. Bygningen blev oprindeligt bygget for huse hovedkvarteret for den pavelig garnison. I museet kan besøgende se arkæologiske fund fra byen Centumcellae (det gamle navn for Civitavecchia), og fra byens omkringliggende omgivelser. På Civitavecchias hovedplads vil besøgende også finde en anden interessant attraktion. Katedralen dedikeret tiL San Francs af Assisi blev bygget over en kirke, der allerede eksisterede, og som de franciskanske fædre havde buygget på koncession af pave Paul V i 1610.

Byens havn, dannet af to moler og en bølgebryder, har færgeforbindelser til bl.a. Sicilien, Sardinien og Tunesien.


Cagliari Guide

Byen Cagliari ligger ved Angels bugten (Golfo degli Angeli) på den italienske ø Sardinien. Byen blev bygget på syv bakker, som identificerer dens forhistoriske kvarterer. Byens 13 km lange kyststrækning har en række strande, hvoraf Poetto nok er den mest populære, og en række restauranter og barer. Cagliari kan spore sin historie tilbage til det 7. århundrede, da den blev grundlagt af fønikerne, og har mange fine eksempler på bygninger, der afspejler dens historie.

En populær turistattraktion i byen er slottet, der står over byen. Cagliari er en meget grøn by og har en række offentlige haver, som besøgende kan nyde. Monte Urpinu Park ligger på en bakke, dækket af træer, og er nok den mest skovklædte af byens parker. I byen er også parken San Michele, som har en middelalderborg, og Terramaini Park, som har en dam.

Der er færgeforbindelser fra Cagliari til Civitavecchia, Napoli, Palermo og Trapani.