Civitavecchia til Cagliari færge

Civitavecchia Cagliari færgeruten forbinder Rom med Sardinien. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Tirrenia. Der er op til 7 afgange Uge med sejltid fra ca. 13 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Civitavecchia Cagliari færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Civitavecchia - Cagliari færgeselskaber

  • Tirrenia
    • 7 Afgange Ugentlig 13 t
    • Få pris

Gennemsnitlige Civitavecchia Cagliari Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Civitavecchia Cagliari ruten er for en bil og 2 passagerer.

Civitavecchia Guide

Civitavecchia er beliggende i Lazio regionen i det centrale Italien, ca. 80 km nordvest for Rom. Det arkæologiske museum i byen er beliggende i en bygning fra det 18. århundrede. Bygningen blev oprindeligt bygget for huse hovedkvarteret for den pavelig garnison. I museet kan besøgende se arkæologiske fund fra byen Centumcellae (det gamle navn for Civitavecchia), og fra byens omkringliggende omgivelser. På Civitavecchias hovedplads vil besøgende også finde en anden interessant attraktion. Katedralen dedikeret tiL San Francs af Assisi blev bygget over en kirke, der allerede eksisterede, og som de franciskanske fædre havde buygget på koncession af pave Paul V i 1610.

Byens havn, dannet af to moler og en bølgebryder, har færgeforbindelser til bl.a. Sicilien, Sardinien og Tunesien.

Cagliari Guide

Byen Cagliari ligger ved Angels bugten (Golfo degli Angeli) på den italienske ø Sardinien. Byen blev bygget på syv bakker, som identificerer dens forhistoriske kvarterer. Byens 13 km lange kyststrækning har en række strande, hvoraf Poetto nok er den mest populære, og en række restauranter og barer. Cagliari kan spore sin historie tilbage til det 7. århundrede, da den blev grundlagt af fønikerne, og har mange fine eksempler på bygninger, der afspejler dens historie.

En populær turistattraktion i byen er slottet, der står over byen. Cagliari er en meget grøn by og har en række offentlige haver, som besøgende kan nyde. Monte Urpinu Park ligger på en bakke, dækket af træer, og er nok den mest skovklædte af byens parker. I byen er også parken San Michele, som har en middelalderborg, og Terramaini Park, som har en dam.

Der er færgeforbindelser fra Cagliari til Civitavecchia, Napoli, Palermo og Trapani.