COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Genova - Olbia er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Italien til Sardinien side

Genova - Olbia færgeselskaber

  • 3 Sailings Daily 10 hr
  • Get price
  • 6 Sailings Weekly 11 hr
  • Get price
  • 5 Sailings Weekly 9 hr 59 min
  • Get price

Genova Olbia færge anmeldelser

 • "Godt skib, men 2 timers forsinkelse uden grund"

  Vi brugte Moby i oktober 2016 mellem Genova – Olbia – Genova. Mens vi var tilfredse med skibet og tjenesten om bord, var vi forsinket over 2 timer begge veje, på trods af puntklig afgang og perfekt vejrforhold. På vejen til Olbia gjorde det ikke så meget, men på vejen tilbage til Genova, betød det, at vi ikke nåede vores togforbindelse, så måtte købe nye billetter og ankom 4 timer for sent til vores endelige destination. Til vores overraskelse, forklarede personalet, at dette overhovedet ikke var en forsinkelse, da skibet ikke kunne sejle hurtigere. Mens vi godt forstår, at Moby kan beslutte at ændre skibet på ruten, ville vi nu forvente, at blive meddelt om dette. Selskabet har vores e-mail adresse og burde have brugt den.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre
 • "Helvede"

  Tur fra helvede, jeg spildte €953, 3 timer forsinket på udrejsen og tilstanden om bord var forfærdelig! Sæderne kunne ikke tilbagelænes. Tilstanden af toiletterne var forfærdelig. Toiletter var blokeret, og der var vand overalt. På trods at, at mange passagerer klagede over kulden, fik vi af vide, at de ikke kunne gøre noget ved det. Jeg vil ikke anbefale Tirrenia.

  'Bithia' travelled on Bithia

  Læs mere Læs mindre
 • "Dårlig tur"

  Jeg rejste på Genova – Olbia ruten i august. Jeg bookede et reserveret sæde, og fandt ud af at det var beliggende i et ødet område under garagen. Jeg kunne ikke trække vejret, der var ingen luft. Jeg kunne ikke gå til baren, for der var ingen skabe til min bagage. Personalet om bord foreslog at jeg rykkede til restauranten på dæk 6. Men temperaturen var så lav, at jeg blev syg.

  'Moby Freedom' travelled on Moby Freedom

  Læs mere Læs mindre
 • "Sardinien 2013"

  Booking pricessen var hurtig og præcis. Den eneste kritik er, at vi var nødt til at afhente billetterne på havnekontoret, men alt i alt, en fremragende service fra Direct Ferries. Angående Tirrenia færgen, undrer det mig hvorfor klima anlægget skal være tændt ved så lave temperaturer! Jeg foreslår at tage jakke, bukser og tæpper med!

  'Janas' travelled on Janas

  Læs mere Læs mindre

Genova til Olbia færge

Genova Olbia færgeruten forbinder Italien med Sardinien og leveres i øjeblikket af 3 færgeselskaber. Moby Lines sejler op til 3 gange dag, Grandi Navi Veloci 6 gange Uge & Tirrenia servicen er tilgængelig op til 5 gange Uge.

Der er 32 overfarter Uge på Genova Olbia overfarten mellem Italien og Sardinien og med 3 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Genova Guide

Den italienske by Genova ligger ved middelhavskysten i regionen Liguria. Byens gamle bydel, som har en lang og rig historie i kunst, musik, arkitektur og gastronomi blev erklæret et Unesco verdensarv område i 2006. Derudover blev byen erklæret den europæiske kulturhovedstad i 2004.

Labyrinten af torve og smalle gade udgør Genovas historiske centrum. Der er indflydelse fra middelalderen og det 16. århundrede her. Besøgende kan stadig se rester fra murerne fra det 17. århundrede nær San Lorenzo Katedral.

Genovas havn er Italiens største kommercielle og industrielle havn, og en af de travleste havne i Middelhavet. Færgeterminalen, som ligger i Chiappella mellem Ponte Asserto og Ponte Colombo, er på mange etager og med god adgang for kørestole. Færger fra havnen sejler generelt mod Sardinien, Sicilien, Korsika, Spanien, Tunesien og Marokko.


Olbia Guide

Olbia er en italiensk by, der ligger på den nordøstlige del af øen Sardinien og dens havn modtager færger fra det italienske fastland. Olbia er ikke så tiltrækkende som Alghero eller Cagliari, men den gamle del af byen har romerske bade, en imponerende kirke og en række andre historiske bygninger. Populær blandt turister er den middelalderlige Pisa romanske kirke, der er hugget ud af Galluren granit. En populær festival i byen er Festa di San Simplicio, som er en af byens største og fejres over tre dage i midten af maj.

Olbia havn er på en ø, der er forbundet med byen af en lang dæmning. Bilfærger forbinder Olbia med destinationer på det italienske fastland, inklusiv Genova og Civitavecchia, nær Rom. Der er også færgeforbindelser til Golfo Aranci.