COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Civitavecchia - Olbia er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Rom til Sardinien side

Om bord på færgerne

Civitavecchia - Olbia færgeselskaber

  • 14 Sailings Weekly 5 hr 30 min
  • Get price
  • 5 Sailings Weekly 6 hr 15 min
  • Get price
  • 7 Sailings Weekly 7 hr 30 min
  • Get price

Civitavecchia Olbia færge anmeldelser

 • "Civitavechia/Olbia"

  Begge mine seneste rejser med Tirrenia var meget behagelige. Skibene var rene og godt bemandet. Indskibning og udskibning var gode. Min eneste alvorlige klage er faren for mig og andre motorcyklister, da der var olie og diesel på vogndækket, der næsten fik mig til at falde af min motorcykel 2-3 gange. Besætningen var klar over faren, men gjorde ikke noget for at fjerne det. Tirrenia har brug for at løse dette problem ved at dirigere besætningen til at fjerne olie/diesel med pulver eller andre midler. Bortset fra det, var alle mine rejser underholdende.

  'Bonaria' travelled on Bonaria

  Læs mere Læs mindre
 • "Tur til Sardinien"

  Eneste forbedring ville være, hvis meddelser kunne være på engelsk, så vel som italiensk. En god måde at komme til Sardinien på. En god oplevelse. Færgen er godt udstyret, som et krydstogtskib med salon, pool, restaurant og cafe.

  'Janas' travelled on Janas

  Læs mere Læs mindre
 • "God rejse til Sardinien"

  Vi var imponeret over faciliteterne på færgen. Rejste om natten i oktober, poolen var ikke åbne, men ser ud til, at den kunne være sjov om sommeren. Personalet var behagelige og maden i spisestuen så godt ud. Vi bestilte en velsmagende sandwich fra baren i salonen.

  'Bonaria' travelled on Bonaria

  Læs mere Læs mindre
 • "A+"

  Jeg anbefaler denne hjemmeside og ture med deres partnere. Nem betaling og bekræftelse.

  '' travelled on

  Læs mere Læs mindre

Civitavecchia til Olbia færge

Civitavecchia Olbia færgeruten forbinder Rom med Sardinien og leveres i øjeblikket af 3 færgeselskaber. Tirrenia sejler op til 14 gange Uge, Grandi Navi Veloci 5 gange Uge & Grimaldi Lines servicen er tilgængelig op til 7 gange Uge.

Der er 26 overfarter Uge på Civitavecchia Olbia overfarten mellem Rom og Sardinien og med 3 færgeselskaber, anbefaler vi at du sammenligner alle, for at finde den bedste pris.

Civitavecchia Guide

Civitavecchia er beliggende i Lazio regionen i det centrale Italien, ca. 80 km nordvest for Rom. Det arkæologiske museum i byen er beliggende i en bygning fra det 18. århundrede. Bygningen blev oprindeligt bygget for huse hovedkvarteret for den pavelig garnison. I museet kan besøgende se arkæologiske fund fra byen Centumcellae (det gamle navn for Civitavecchia), og fra byens omkringliggende omgivelser. På Civitavecchias hovedplads vil besøgende også finde en anden interessant attraktion. Katedralen dedikeret tiL San Francs af Assisi blev bygget over en kirke, der allerede eksisterede, og som de franciskanske fædre havde buygget på koncession af pave Paul V i 1610.

Byens havn, dannet af to moler og en bølgebryder, har færgeforbindelser til bl.a. Sicilien, Sardinien og Tunesien.


Olbia Guide

Olbia er en italiensk by, der ligger på den nordøstlige del af øen Sardinien og dens havn modtager færger fra det italienske fastland. Olbia er ikke så tiltrækkende som Alghero eller Cagliari, men den gamle del af byen har romerske bade, en imponerende kirke og en række andre historiske bygninger. Populær blandt turister er den middelalderlige Pisa romanske kirke, der er hugget ud af Galluren granit. En populær festival i byen er Festa di San Simplicio, som er en af byens største og fejres over tre dage i midten af maj.

Olbia havn er på en ø, der er forbundet med byen af en lang dæmning. Bilfærger forbinder Olbia med destinationer på det italienske fastland, inklusiv Genova og Civitavecchia, nær Rom. Der er også færgeforbindelser til Golfo Aranci.