COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Civitavecchia - Porto Torres er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Rom til Sardinien side

Om bord på færgerne

Civitavecchia - Porto Torres færgeselskaber

  • 2 Sailings Weekly 7 hr 15 min
  • Get price

Civitavecchia Porto Torres færge anmeldelser

 • "Gode tjenester, dårlig organisation med boarding og sikkerhed"

  Jeg er en Grimaldi klient, og dette år, har jeg brugt deres service mellem Barcelona og Sardinien. Jeg syntes, at de bør forbedre deres tjeneste, da jeg havde en dårlig oplevelse under afstigningen i Civitavecchia den 25/8-13. Manglen på organisering forårsagede, at der var overfyldt mod garage 2 og 3. De havde ikke annoceret afstigning procedurer, og nogle garager var åbne, mens andre ikke var. Dette forårsagede kaos og mange mennesker gik på parkeringsramperne, hvilket risikerede en ulykke. Jeg vil foreslå, at I stopper musikken for at meddele, hvordan afstigningen foregår, giver retninger og prioritere garager 3 og 7. I bør også revidere sikkerhedspricedurer.

  'Cruise Barcelona' travelled on Cruise Barcelona

  Læs mere Læs mindre
 • "Tur"

  Jeg har rejst både dag og nat, og alt var ok. Færgen var meget ren, og personalet om bord var høflige og hjælpsomme. Fantastisk service om bord.

  'Cruise Barcelona' travelled on Cruise Barcelona

  Læs mere Læs mindre

Civitavecchia til Porto Torres færge

Civitavecchia Porto Torres færgeruten forbinder Rom med Sardinien. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Grimaldi Lines. Der er op til 2 afgange Uge med sejltid fra ca. 7 timer 15 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Civitavecchia Porto Torres færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Civitavecchia Guide

Civitavecchia er beliggende i Lazio regionen i det centrale Italien, ca. 80 km nordvest for Rom. Det arkæologiske museum i byen er beliggende i en bygning fra det 18. århundrede. Bygningen blev oprindeligt bygget for huse hovedkvarteret for den pavelig garnison. I museet kan besøgende se arkæologiske fund fra byen Centumcellae (det gamle navn for Civitavecchia), og fra byens omkringliggende omgivelser. På Civitavecchias hovedplads vil besøgende også finde en anden interessant attraktion. Katedralen dedikeret tiL San Francs af Assisi blev bygget over en kirke, der allerede eksisterede, og som de franciskanske fædre havde buygget på koncession af pave Paul V i 1610.

Byens havn, dannet af to moler og en bølgebryder, har færgeforbindelser til bl.a. Sicilien, Sardinien og Tunesien.


Porto Torres Guide

Den italienske by Porto Torres ligger på vestkysten af øen Sardinien, omkring 25 km øst for Gorditanian halvø. Byen, med sin 2000 års historie, er et dejligt sted at besøge, og har både en masse kultur og smukke strande. Byen blev grundlagt i 46 e.kr. af Julius Cæsar og resterne af den antikke by Turris Libisonis er stadig synlige. En populær attraktion i byen er det nationale arkæologiske museum og det arkæologiske område, hvor vigtige artefakter udstilles. Byen har også en række parker og grønne områder, der er åbne for offentligheden og er fantastiske steder at slappe af og nyde byens flora og fauna. Der er også mange restauranter i Porto Torres, hvor man kan nyde det lokale køkken.

Der er færgeforbindelser fra havnen til Genova, Marseille, Toulon, Barcelona, Civitavecchia og Propriano.