Genova til Tunis færge

Genova Tunis færgeruten forbinder Italien med Tunesien og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Grandi Navi Veloci sejler op til 3 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 22 timer 15 minutter mens Tirrenia (CTN) servicen sejler op til 3 afgange ugentligt med en sejltid fra 20 t.

Der er 6 overfarter Uge på Genova Tunis ruten mellem Italien og Tunesien. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Genova - Tunis færgeselskaber

 • Grandi Navi Veloci
  • 3 Afgange Ugentlig 22 t 15 m
  • Få pris
 • Tirrenia (CTN)
  • 3 Afgange Ugentlig 20 t
  • Få pris

Gennemsnitlige Genova Tunis Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Genova Tunis ruten er for en bil og 2 passagerer.

Genova Tunis færge anmeldelser

 • ""

  'Ophalvens' rejste på Genova Tunis ruten med Grandi Navi Veloci på Splendid

  Læs mere Læs mindre
 • "Min tur"

  Alt gik godt på færgen.

  'Daniel' rejste på Genova Tunis ruten med Grandi Navi Veloci på La Superba

  Læs mere Læs mindre
 • "Middel"

  Snakker kun italiensk ombord, ikke godt, hvis du ikke taler italiensk! Værelset var ikke rent da vi ankom, så måtte få nogen til at ordne det.

  'Makram' rejste på Genova Tunis ruten med Grandi Navi Veloci på La Superba

  Læs mere Læs mindre
 • "Passende"

  Skibet var passende for turen. Det er ved at være en smule gammeldags, men jeg vil bestemt ikke sige, at det er nedslidt eller noget. Eksempler; et tv fra 1990erne i kabinen. Men alt var rent og besætningen venlige og hjælpsomme. Maden var fin.

  'Dennis' rejste på Genova Tunis ruten med Grandi Navi Veloci på Fantastic

  Læs mere Læs mindre

Genova Guide

Den italienske by Genova ligger ved middelhavskysten i regionen Liguria. Byens gamle bydel, som har en lang og rig historie i kunst, musik, arkitektur og gastronomi blev erklæret et Unesco verdensarv område i 2006. Derudover blev byen erklæret den europæiske kulturhovedstad i 2004.

Labyrinten af torve og smalle gade udgør Genovas historiske centrum. Der er indflydelse fra middelalderen og det 16. århundrede her. Besøgende kan stadig se rester fra murerne fra det 17. århundrede nær San Lorenzo Katedral.

Genovas havn er Italiens største kommercielle og industrielle havn, og en af de travleste havne i Middelhavet. Færgeterminalen, som ligger i Chiappella mellem Ponte Asserto og Ponte Colombo, er på mange etager og med god adgang for kørestole. Færger fra havnen sejler generelt mod Sardinien, Sicilien, Korsika, Spanien, Tunesien og Marokko.

Tunis Guide

Byen Tunis er hovedstaden i Tunesien og ligger i den nordlige del af landet, tæt på Carthage og Sidi Bou Said. Byen har en dejlig blanding af arkitektoniske stilarter, brede veje og smalle gyder, som fanger ånden af syden og det nordlige middelhavsområde. Stenmurerne af byens Medina fra det 9. århundrede, eksisterer ikke længere, men dens smalle gader, basarer, moskeer og andre historiske bygninger, eksisterer stadig og er blevet erklæret et Unesco verdensarv område. I skarp kontrast til den gamle bydel, er Ville Nouvelle (Nye By) ordnet og har en kolonial elegance, der blev bygget af franskmændene. I byens centrum er der nogle dejlige bygninger, herunder et art nouveau teater og en katedral bygget i romersk byzantinsk stil.