COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Genova - Tunis er en af vores travelste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre afgangen du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 3325 ruter og 764 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Italien til Tunesien side

Genova - Tunis færgeselskaber

  • 1 Sailing Weekly 23 hr 15 min
  • Get price
  • 3 Sailings Weekly 19 hr
  • Get price

Genova Tunis færge anmeldelser

 • "Middel"

  Snakker kun italiensk ombord, ikke godt, hvis du ikke taler italiensk! Værelset var ikke rent da vi ankom, så måtte få nogen til at ordne det.

  'La Superba' travelled on La Superba

  Læs mere Læs mindre
 • "Passende"

  Skibet var passende for turen. Det er ved at være en smule gammeldags, men jeg vil bestemt ikke sige, at det er nedslidt eller noget. Eksempler; et tv fra 1990erne i kabinen. Men alt var rent og besætningen venlige og hjælpsomme. Maden var fin.

  'Fantastic' travelled on Fantastic

  Læs mere Læs mindre
 • "Min tur"

  Alt gik godt på færgen.

  'La Superba' travelled on La Superba

  Læs mere Læs mindre
 • ""

  'Splendid' travelled on Splendid

  Læs mere Læs mindre

Genova til Tunis færge

Genova Tunis færgeruten forbinder Italien med Tunesien og levereres i øjeblikket af 2 færgeselskaber. Grandi Navi Veloci sejler op til 1 afgange ugentligt med en sejltid på omkring 23 timer 15 minutter mens CTN Ferries servicen sejler op til 3 afgange ugentligt med en sejltid fra 19 timer.

Der er 4 overfarter Uge på Genova Tunis ruten mellem Italien og Tunesien. Sammenlign nu og få den bedste pris!

Genova Guide

Den italienske by Genova ligger ved middelhavskysten i regionen Liguria. Byens gamle bydel, som har en lang og rig historie i kunst, musik, arkitektur og gastronomi blev erklæret et Unesco verdensarv område i 2006. Derudover blev byen erklæret den europæiske kulturhovedstad i 2004.

Labyrinten af torve og smalle gade udgør Genovas historiske centrum. Der er indflydelse fra middelalderen og det 16. århundrede her. Besøgende kan stadig se rester fra murerne fra det 17. århundrede nær San Lorenzo Katedral.

Genovas havn er Italiens største kommercielle og industrielle havn, og en af de travleste havne i Middelhavet. Færgeterminalen, som ligger i Chiappella mellem Ponte Asserto og Ponte Colombo, er på mange etager og med god adgang for kørestole. Færger fra havnen sejler generelt mod Sardinien, Sicilien, Korsika, Spanien, Tunesien og Marokko.


Tunis Guide

Byen Tunis er hovedstaden i Tunesien og ligger i den nordlige del af landet, tæt på Carthage og Sidi Bou Said. Byen har en dejlig blanding af arkitektoniske stilarter, brede veje og smalle gyder, som fanger ånden af syden og det nordlige middelhavsområde. Stenmurerne af byens Medina fra det 9. århundrede, eksisterer ikke længere, men dens smalle gader, basarer, moskeer og andre historiske bygninger, eksisterer stadig og er blevet erklæret et Unesco verdensarv område. I skarp kontrast til den gamle bydel, er Ville Nouvelle (Nye By) ordnet og har en kolonial elegance, der blev bygget af franskmændene. I byens centrum er der nogle dejlige bygninger, herunder et art nouveau teater og en katedral bygget i romersk byzantinsk stil.