Barcelona til Porto Torres færge

Barcelona Porto Torres færgeruten forbinder Spanien med Sardinien. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Grimaldi Lines. Der er op til 4 afgange Uge med sejltid fra ca. 12 timer.

Sejltiden og hyppigheden for Barcelona Porto Torres færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Barcelona - Porto Torres færgeselskaber

 • Grimaldi Lines
  • 4 Afgange Ugentlig 12 t
  • Få pris

Gennemsnitlige Barcelona Porto Torres Priser

De viste priser repræsenterer gennemsnitsprisen for en enkeltbillet betalt af vores kunder. Den mest almindelige booking på Barcelona Porto Torres ruten er for en bil og 2 passagerer.

Barcelona Porto Torres færge anmeldelser

 • "Er det hvad færge service handler om?"

  Rejste for nylig fra Barcelona til Porto Torres og var ikke imponeret over servicen. Kabinen havde kun enten kold vand eller varmt vand hele tiden. Men jeg havde ingen planer om at bruge flere timer på badeværelset, så gik til middag i restauranten, som så meget uvelkommen og tom ud, men den væreste ting var personalet. Jeg tror ikke, at de ved, hvad kundeservice er; de var uvidende, forvviret og uvenlige. Ingen taler et ord engelsk, så hvis du ikke kan bestille på italiensk, får du ingen hjælp. Priserne for maden er for høje i forhold til kvaliteten, og vil anbefale alle til at spise inden de går om bord. Jeg vil undgå at bruge i fremtiden, medmindre der er ingen anden mulighed.

  'Georgi' rejste på Barcelona Porto Torres ruten med Grimaldi Lines på Cruise Roma

  Læs mere Læs mindre
 • "Støjende, men behagelig"

  God tur og faciliteter, men støjende. Kvaliteten af meddelelserne er dårlige. Der var mange teenagere om bord, og masser af meddeleser, som bad vejledere om at komme til receptionen.

  'Anonym' rejste på Barcelona Porto Torres ruten med Grimaldi Lines på Cruise Roma

  Læs mere Læs mindre
 • "God tur, men ..."

  Jeg havde en fin tur med Grimaldi. Jeg havde ikke booket en stol eller kabine, da dette kostede €35-50 ekstra. Jeg hang ud i baren, hvor der var perfekte sofaer at sove på, men jeg blev sendt væk til et køligt rum med ubehagelige stole for at sove. Jeg forventede at skulle sove et ubehageligt sted, og jeg ville ikke have noget imod det, hvis det kostede mindre. Men der var mange mennesker, der sov i det ubehagelig rum, mens baren var fyldt med sofaer, som man ikke måtte sove på. Jeg forstod ikke dette, og jeg satte ikke pris på det.

  'Anonym' rejste på Barcelona Porto Torres ruten med Grimaldi Lines på Cruise Roma

  Læs mere Læs mindre
 • "Sejlads"

  Jeg så virkelig ikke frem til denne tur, men blev glædeligt overrasket. Jeg fik faktisk lidt søvn i de sæder, vi havde booket. Baren serverede drinks og mad til rimelige priser. Bortset fra en meget beruset mand, som rullede rundt og forårsagede forstyrrelse, var alt godt.

  'Anthony' rejste på Barcelona Porto Torres ruten med Grimaldi Lines på Cruise Roma

  Læs mere Læs mindre

Barcelona Guide

Den spanske by Barcelona ligger i regionen Catalonien, og er landets næststørste by efter Madrid. Barcelona er en af de mest besøgte byer i verden og ligger på kysten mellem mundene af Llobregat og Besos. Byen afgrænser også mod Serra de Collserola bjergkæden i vest.

Der er meget at se og lave i Barcelona, inklusiv Barri Gotic (det gotiske kvarter), hvor der ligger mange bygninger fra middelalderen. Byens bedst kendte kendetegn er den stadig ufærdige Sagrada Familia kirke, som har været under opførelse siden 1882. Udover turismen, er byen også en populær destination for mange messer og udstillinger, og er et hovedcenter for sport, mode, videnskab og kunst.

Barcelona havn har tre terminaler, og er en populær havn for færger til Mallorca, Genova, Ibiza og Marokko (Tanger Med). Havnen huser også mange krydstogtskibe, der sejler over Middelhavet.

Porto Torres Guide

Den italienske by Porto Torres ligger på vestkysten af øen Sardinien, omkring 25 km øst for Gorditanian halvø. Byen, med sin 2000 års historie, er et dejligt sted at besøge, og har både en masse kultur og smukke strande. Byen blev grundlagt i 46 e.kr. af Julius Cæsar og resterne af den antikke by Turris Libisonis er stadig synlige. En populær attraktion i byen er det nationale arkæologiske museum og det arkæologiske område, hvor vigtige artefakter udstilles. Byen har også en række parker og grønne områder, der er åbne for offentligheden og er fantastiske steder at slappe af og nyde byens flora og fauna. Der er også mange restauranter i Porto Torres, hvor man kan nyde det lokale køkken.

Der er færgeforbindelser fra havnen til Genova, Marseille, Toulon, Barcelona, Civitavecchia og Propriano.