COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Barcelona - Porto Torres er en af vores travleste ruter - afgange bliver hurtigt udsolgt i travle perioder.
Tip: Vent ikke til det er for sent! Book nu for at sikre den afgang, du ønsker!

Hvorfor bruge
Direct Ferries?

Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden

Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder

Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt

Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

For mere information, besøg vores Færger fra Spanien til Sardinien side

Om bord på færgerne

Barcelona - Porto Torres færgeselskaber

  • 3 Sailings Weekly 12 hr 15 min
  • Get price

Barcelona Porto Torres færge anmeldelser

 • "Støjende, men behagelig"

  God tur og faciliteter, men støjende. Kvaliteten af meddelelserne er dårlige. Der var mange teenagere om bord, og masser af meddeleser, som bad vejledere om at komme til receptionen.

  'Cruise Roma' travelled on Cruise Roma

  Læs mere Læs mindre
 • "God tur, men ..."

  Jeg havde en fin tur med Grimaldi. Jeg havde ikke booket en stol eller kabine, da dette kostede €35-50 ekstra. Jeg hang ud i baren, hvor der var perfekte sofaer at sove på, men jeg blev sendt væk til et køligt rum med ubehagelige stole for at sove. Jeg forventede at skulle sove et ubehageligt sted, og jeg ville ikke have noget imod det, hvis det kostede mindre. Men der var mange mennesker, der sov i det ubehagelig rum, mens baren var fyldt med sofaer, som man ikke måtte sove på. Jeg forstod ikke dette, og jeg satte ikke pris på det.

  'Cruise Roma' travelled on Cruise Roma

  Læs mere Læs mindre
 • "Sejlads"

  Jeg så virkelig ikke frem til denne tur, men blev glædeligt overrasket. Jeg fik faktisk lidt søvn i de sæder, vi havde booket. Baren serverede drinks og mad til rimelige priser. Bortset fra en meget beruset mand, som rullede rundt og forårsagede forstyrrelse, var alt godt.

  'Cruise Roma' travelled on Cruise Roma

  Læs mere Læs mindre

Barcelona til Porto Torres færge

Barcelona Porto Torres færgeruten forbinder Spanien med Sardinien. I øjeblikket er der kun 1 færgeselskab, som sejler på denne færgerute, Grimaldi Lines. Der er op til 3 afgange Uge med sejltid fra ca. 12 timer 15 minutter.

Sejltiden og hyppigheden for Barcelona Porto Torres færgerute kan variere fra sæson til sæson, så vi vil råde dig til at få den seneste information via vores billetsøgning.

Barcelona Guide

Den spanske by Barcelona ligger i regionen Catalonien, og er landets næststørste by efter Madrid. Barcelona er en af de mest besøgte byer i verden og ligger på kysten mellem mundene af Llobregat og Besos. Byen afgrænser også mod Serra de Collserola bjergkæden i vest.

Der er meget at se og lave i Barcelona, inklusiv Barri Gotic (det gotiske kvarter), hvor der ligger mange bygninger fra middelalderen. Byens bedst kendte kendetegn er den stadig ufærdige Sagrada Familia kirke, som har været under opførelse siden 1882. Udover turismen, er byen også en populær destination for mange messer og udstillinger, og er et hovedcenter for sport, mode, videnskab og kunst.

Barcelona havn har tre terminaler, og er en populær havn for færger til Mallorca, Genova, Ibiza og Marokko (Tanger Med). Havnen huser også mange krydstogtskibe, der sejler over Middelhavet.


Porto Torres Guide

Den italienske by Porto Torres ligger på vestkysten af øen Sardinien, omkring 25 km øst for Gorditanian halvø. Byen, med sin 2000 års historie, er et dejligt sted at besøge, og har både en masse kultur og smukke strande. Byen blev grundlagt i 46 e.kr. af Julius Cæsar og resterne af den antikke by Turris Libisonis er stadig synlige. En populær attraktion i byen er det nationale arkæologiske museum og det arkæologiske område, hvor vigtige artefakter udstilles. Byen har også en række parker og grønne områder, der er åbne for offentligheden og er fantastiske steder at slappe af og nyde byens flora og fauna. Der er også mange restauranter i Porto Torres, hvor man kan nyde det lokale køkken.

Der er færgeforbindelser fra havnen til Genova, Marseille, Toulon, Barcelona, Civitavecchia og Propriano.