Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Livorno havn

 • Med bil

  Kørende fra Bologna, Milano og andre større italienske byer skal tage motorvej A1. For at komme til ’Stazione Marittima’, som er passagerterminalen, skal du køre af A1 motorvejen. Følg skiltene til ’Porto/Imbarchia, Corsica/Sardegna' og ’Moby’, og dette vil tage dig direkte til terminalerne. Den nye adgang til havnen er kaldet ’VARCO DONEGANI’, Nuova Stazione Marittima, 57100 Liverno.

 • Med tog

  Livorno hovedbanegård ligger ca. 3 km fra havnen. Stationen er godt forbundet til både internationale og lokale togservicer, men linier fra Napoli, Rom, Genova og mange andre byer.

 • Adresse

  Nuova Stazione Marittima 57100 Livorno

 • Livorno overnatningsmuligheder

  Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Livorno før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Livorno overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Livorno færgeservicer

Livorno Guide

Livorno Guide

Livorno er en kystby som er beliggende ved det Tyrrhenske Hav på den vestlige kant af Tuscany i Italien. Byen er hovedstaden i Livorno provinsen, og er den tredjestørste havn på Italiens vestlige kyst. Livornos havn blev udviklet under medici og i 1618 erklærede de havnen som fri og oprettede en liberal indretning, som bad om en tilstrømning af jøder, grækere, spanske muslimer, engelske katolikker og en kosmopolitisk skare af andre udlændinge. Livorno blomstede og tiltrak et samfund af engelske emigranter, som angliserede byens navn til Leghorn, som stadig bruges den dag i dag. Europas første badeanlæg blev bygget her i 1900 tallet, da ideen om kystbyferier først blev populære. Gamle søgående traditioner bliver også holdt i live af kaproning som holdes mellem byens forskellige kvarterer, både i havet og kanalerne.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking