Åben billet??

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Åben billet?

Åbne billetter er gyldige i op til 12 måneder fra booking dato (see billet betingelser).

Rejse detaljer
Udrejse
Returrejse
Hvorfor bruge Direct Ferries?
category
Færger fra 4412 ruter og 901 havne i verden
category
Mere end 2,5 millioner tilfredse kunder
category
Vi arrangerer over 1,2 millioner overfarter årligt
category
Vi tjekker op til 1 million priser for vores kunder dagligt

Sådan kommer du til Salerno havn

 • Med bil

  Kørende fra Napoli skal tage A3 og dreje af ved ’Vietri sul mare’ og følg skiltene ’Porto turistico’. Kørende syd fra skal tage A3 Reggio Calabria – Salerno, dreje af ved Salerno og følge skiltene ’Porto turistico’.

 • Med tog

  Togstationen i Salerno er kaldet Piazza Vittorio Veneto og er godt forbundet med alle de italienske fastlands byer. Togstationen er kun 2 km fra havnen.

 • Adresse

  Piazza della Concordia, 84010 Maiori, Salerno (Campania)

 • Salerno overnatningsmuligheder

  Hvis du ønsker at tilbringe en nat i eller i nærheden af Salerno før eller efter din rejse, eller hvis du er på udkig efter overnatning for hele dit ophold, kan du besøge vores Salerno overnatningsmuligheder side for de bedste priser og et af de største udvalg online.

Salerno færgeservicer

Salerno Guide

Salerno Guide

Salerno er en by og provins i hovedstaden Campania, sydvest Italien, som ligger på bugten af det samme navn på det Tyrrhenske Hav. Salernos historie går tilbage til dens etablering som en romersk by omkring år 194 f.Kr efter krigene med Hannibal den Store. Byen ligger på en naturhavn, der har lavet handel fra oldtiden frem til i dag, og som blev anvendt af de allierede styrker som et landing sted under den italiensk kampagne under anden verdenskrig. Bag byen er en høj klippe hvor man finder en gammel borg, slottet Arechi, som har en udsigt over hele byen og bugten. Ligesom andre byer i det sydlige Italien, er Salerno blev oversvømmet af dynastier og imperier, som alle har haft indflydelse på udviklingen af byen, fysisk og kulturelt.

Kundeservice

Besøg vores kundeserviceside for at finde nyttige oplysninger om at rejse med færge, vores ofte stillede spørgsmål, og hvordan du kontakter os for at få hjælp med din booking